Νέος Αριθμός Ρεκόρ! 8.000 Διαμεσολαβητές και το 60% της Ασφαλιστικής Παραγωγής εξυπηρετείται από τα Συστήματα της PKdata

Η PKData Software, η μεγαλύτερη εταιρεία Πληροφορικής στην Ασφαλιστική Αγορά της Ελλάδας συμπλήρωσε πρόσφατα τον υπ’ αριθμόν 8.000 Χρήστη της Πλατφόρμας της, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα το 60% των Συμβολαίων και των Ανανεωτηρίων της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Πρόκειται για μία ακόμη επιτυχία που επιβεβαιώνει τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας στην ενίσχυση της Διαμεσολάβησης.

Την βραβευμένη πλατφόρμα της PkData  Software χρησιμοποιούν οι μεγαλύτερες εταιρείες Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης καθώς και το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής, παρέχοντας στους συνεργάτες τους σημαντικά εργαλεία αύξησης των πωλήσεων, αλλά και μείωσης του χρόνου που καταναλώνεται σε εργασίες γραφείου.

Στο προσεχές διάστημα η εταιρεία  πρόκειται να επεκταθεί δυναμικά σε αγορές του εξωτερικού.
Για τον σκοπό αυτό προχώρησε πρόσφατα στο λανσάρισμα του νέου της λογοτύπου και της εταιρικής ταυτότητας, καθώς και στην δημιουργία εντυπωσιακής ιστοσελίδας: www.pkdata.gr

Ο CEO της εταιρείας κ. Παναγιώτης Κατασαϊδώνης, δήλωσε σχετικά:

«Η PKData γεννήθηκε από την ανάγκη της Διαμεσολάβησης να σπαταλά λιγότερο χρόνο στο γραφείο και περισσότερο χρόνο στα ραντεβού πωλήσεων. Δέκα χρόνια μετά, και συμπληρώνοντας τον χρήστη νούμερο 8.000 στην πλατφόρμα μας, είμαστε περήφανοι που ο στόχος  μας έγινε πράξη.
Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε καινοτομίες προς όφελος των επαγγελματιών της Ασφαλιστικής Αγοράς.»

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]