Νέο website ΦΙΛΗΣGlass

Πιο φρέσκο, πιο μοντέρνο, πιο εξελιγμένο, πιο δυναμικό! Αυτό είναι το νέο site της ΦΙΛΗΣGlass…. www.filisglass.com

Βασισμένο στις πιο σύγχρονες υποδομές, με υψηλές ταχύτητες, καινοτομικό design, φιλικό για κάθε υπολογιστή/tablet/κινητό, επιτρέπει την άμεση ενημέρωση περιεχόμενου και προσφέρει ακόμα πιο απλή και εύχρηστη πλοήγηση στο χρήστη, αλλά και επιπλέον δυνατότητες.

Ο επισκέπτης μπορεί να εντοπίσει ακόμα πιο εύκολα την πληροφορία που αναζητά, το κατάστημα που τον εξυπηρετεί με οδηγίες στο χάρτη, να κλείσει online το ραντεβού μέσω πιο απλής φόρμας, να επικοινωνήσει μαζί μας online ή ακόμα και να ζητήσει να τον καλέσουμε εμείς στο τηλέφωνο. Μπορεί επίσης να αφήσει δημόσια το σχόλιο & την αξιολόγησή του για την εταιρεία. Επιπλέον προστέθηκε δυνατότητα να ζητήσει online προσφορά, για κάποια εργασία που επιθυμεί και δεν καλύπτεται από θραύση κρυστάλλων. Για εκείνους που έχουν περισσότερο χρόνο, αξίζει να αφιερώσουν λίγο, διαβάζοντας τα ενδιαφέροντα άρθρα που συνεχώς ανανεώνονται μέσα στην νέα κατηγορία «ψυχαγωγία».

Το site, αντανακλά την τεχνογνωσία αλλά και το φιλικό και ανθρώπινο πρόσωπο της εταιρείας. Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα του κλάδου, με αποτέλεσμα να ξεχωρίζει την ΦΙΛΗΣGlass στη συνείδηση του καταναλωτή. Άλλωστε, στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει προϊόντα, υπηρεσίες & το είδος της εξυπηρέτησης που την καθιστούν μοναδική στην αγορά, οπότε αυτό δεν θα μπορούσε να μην αποτυπώνεται και στο online κανάλι επικοινωνίας της εταιρείας με τους πελάτες της.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]