Νέο προνόμιο προγράμματος για τους ασφαλισμένους του Bonjour Optimum από τη CNP

Στο πλαίσιο της διαρκούς βελτίωσης και αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους Πελάτες μας, με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτησή τους και την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών τους, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι η CNP ΖΩΗΣ διευρύνει τη λίστα των προσφερόμενων προνομίων, με την ένταξη ενός πλήρους καρδιολογικού ελέγχου σε προνομιακή τιμή στους μικρούς ασφαλισμένους της στο πρόγραμμα Bonjour Optimum.

Συγκεκριμένα, οι ασφαλισμένοι ηλικίας από 6 έως και 25 ετών που ασχολούνται με αθλητικές δραστηριότητες θα έχουν τη δυνατότητα να διενεργήσουν έναν πλήρη καρδιολογικό έλεγχο με ταυτόχρονη παροχή πιστοποιητικού/βεβαίωσης (εφόσον απαιτείται).

Η συμμετοχή των ασφαλισμένων για το σύνολο των κάτωθι αναφερομένων ιατρικών υπηρεσιών ανέρχεται στο ποσό των 20 ευρώ:

Ο έλεγχος περιλαμβάνει:
 Κλινική καρδιολογική εξέταση
 ΗΚΓ και
 Triplex καρδιάς

Πραγματοποιείται σε συγκεκριμένο δίκτυο Πολυιατρείων και καρδιολογικών ιατρείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (ενημέρωση από Συντονιστικό κέντρο του προγράμματος Bonjour Optimum) και παρέχεται έως 31/10/2016.

Το προνόμιο αυτό θα δίδεται τόσο σε υφιστάμενους όσο και σε νέους Πελάτες που διατηρούν ατομικά αλλά και ομαδικά συμβόλαια.

Το όραμα της CNP ΖΩΗΣ είναι η διαρκής ανταπόκριση με συνέπεια στις ανάγκες των Πελατών και των Συνεργατών της, η διαρκής ανανέωση των υφιστάμενων, η δημιουργία νέων ασφαλιστικών προϊόντων και η παροχή εξυπηρέτησης υψηλής ποιότητας.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]