Νέοι συνεργάτες στο δίκτυο της Glassdrive

Η Glassdrive με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τους νέους μας συνεργάτες στο δίκτυο της Glassdrive:

Στην Αττική,

  • Glassdrive Χολαργός, στη Λεωφόρο Μεσογείων 292, 15562
  • Glassdrive Νέα Σμύρνη, στη Λεωφόρο Συγγρού 239, 17121
  • Glassdrive Γλυκά Νερά, στη Λεωφόρο Λαυρίου 11, 15354

Στην Κρήτη,

  • o Glassdrive Κρήτη-Ρέθυμνο, στη Λεωφόρο Μάχης Κρήτης 30, Μισίρια, 74100
  • o Glassdrive Κρήτη-Ηράκλειο, στη Λεωφόρο Παπαναστασίου 46, 71306

Ο Ηλίας Κατωπόδης, Sales & Network Manager, στην ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει: “Με μεγάλη μας ευχαρίστηση θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι ο συνεργάτης μας Glassdrive Μαρούσι επένδυση σε αγορά κινητής μονάδας.

Έτσι, οι πελάτες μας για την ευρύτερη περιοχή της Κρήτης καθώς και της Αττικής, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ακόμα ευκολότερα τις ξεχωριστές υπηρεσίες της Glassdrive!

Τους υποδεχόμαστε λοιπόν στο δίκτυό μας, το μεγαλύτερο δίκτυο επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων στην Ελλάδα, το οποίο πλέον αποτελείται από 65 επίσημους σταθμούς, το μοναδικό με πανελλαδικό δίκτυο για βαθμονόμηση ADAS και πάνω από 95 συνεργάτες και τους ευχόμαστε ένα λαμπρό και δημιουργικό μέλλον.

Η Saint-Gobain Autover, μέσω του δικτύου της Glassdrive, εμπλουτίζει συνεχώς την τεχνογνωσία και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της ενώ σύντομα θα υπάρξουν και νέες συνεργασίες που θα ανακοινωθούν.

Αυτές τις ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες ομολογουμένως ημέρες για τον τόπο μας, βρισκόμαστε σταθερά εδώ για να εκπληρώνουμε τις υποσχέσεις μας και να στηρίζουμε έμπρακτα κάθε μας συνεργάτη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά που είστε εδώ και που μοιράζεστε το κοινό μας στόχο να φέρουμε την Saint-Gobain και το δίκτυο της Glassdrive στην πρώτη θέση!”

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]