Νέοι συνεργάτες στην Επιθεώρηση Χρυσολόγου

Τέσσερις νέοι συνεργάτες προστέθηκαν στο ήδη δυνατό team της Επιθεώρησης Χρυσολόγου.

  • ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΓΡ. ΓΚΙΛΙΑ)

Ο Μιχάλης Τσουκαλάς γεννήθηκε το 1985 και είναι απόφοιτος Μηχανικός του Τμήματος Οχημάτων στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί αρκετά χρόνια στο χώρο της εστίασης και της προώθησης προϊόντων. Σκοπός είναι να αποκτήσει μια πολυετή καριέρα στην Εθνική Ασφαλιστική αντάξια των προσδοκιών και των φιλοδοξιών του.

  • ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ (ΓΡ. ΚΟΥΚΛΑΡΗ)

Ο Μάριος Ταλιαδούρος, γεννήθηκε στη Σάμο στις 3 Φεβρουαρίου 1986. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και συνεχίζοντας τις σπουδές του αποφοίτησε από το τμήμα Εμπορίας, Διαφήμισης και Προώθησης Προϊόντων (Μarketing). Από το 2012-2017 εργάστηκε ως Ιδιώτης Συνεργάτης στην Ελληνική Στατιστική Αρχή και από τον Ιούλιο του 2017 ανήκει στην Επαγγελματική Οικογένεια της Εθνικής Ασφαλιστικής. Πρωταρχικός του στόχος είναι να αφυπνίσει την Ασφαλιστική Συνείδηση των συμπολιτών του και να εξελιχθεί στην ιεραρχία του Αgency.

  • ΜΠΛΟΥΧΟΣ ΠΕΤΡΟΣ (ΓΡ.ΚΟΥΚΛΑΡΗ)

Ο Πέτρος Μπλούχος είναι πτυχιούχος του ΓΠΑ και κάτοχος τριών μεταπτυχιακών (ΜΒΑ, M.Sc.). Έχει πολυετή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα και στην ανώτατη εκπαίδευση ως σύμβουλος διοίκησης & οικονομίας, επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

  • ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΓΡ. ΚΟΥΚΛΑΡΗ)

Ο Χρήστος Βασιλάκος γεννήθηκε το 1983 στο Βόλο, σπούδασε Δασολογία-Τοπογραφία στη Δράμα. Από το 2009 έως το 2015 εργάστηκε στην εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ, όπου απέκτησε μεγάλη εμπειρία στη διαδικασία οργάνωσης και λειτουργίας των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Από τον Ιούλιο 2016 μπήκε στην οικογένεια της Εθνικής Ασφαλιστικής και μέσα από τη συνεχή προσπάθεια και εκπαίδευση, αγάπησε και πίστεψε στη διαδικασία της προσφοράς και της ασφάλισης. Στόχος του είναι η αξιόπιστη συμβουλή στην ασφάλιση και η συνεχής εξέλιξη με απώτερο σκοπό τη διάκριση.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]