Νέες ημερίδες του insuranceforum.gr για το 2017 ‘’Οι εξελίξεις στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση την προσεχή διετία ”

Τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές αλλά και οι εξελίξεις που αναμένονται την προσεχή διετία στο πλαίσιο της καθημερινής τους λειτουργίας είναι τα κεντρικά θέματα της νέας σειράς ημερίδων που θα διοργανώσει το insuranceforum.gr σε συνεργασία με τοπικούς φορείς εντός του 2017 σε 7 πόλεις της χώρας.

Ο σχεδιασμός των νέων ημερίδων θα περιλαμβάνει τέσσερις ενότητες με απολύτως επίκαιρα θέματα τα οποία θα προσαρμόζονται αναλόγως των αναγκών που παρουσιάζονται σε κάθε πόλη χωριστά.  Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος οι ημερίδες θα συνδιοργανωθούν με τοπικούς φορείς και κλαδικούς συλλόγους και πάντα υπό την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) και της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (ΕΕΑΕ).

Η Insurance Innovation και το InsuranceForum.gr διοργανώνουν ασφαλιστικές ημερίδες από το 2012, οι οποίες διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και αντικείμενό τους είναι η συζήτηση και η ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών γύρω από τα προβλήματα και τις τρέχουσες ανάγκες τους.

Το insuranceforum.gr έχει διοργανώσει μέχρι στιγμής ημερίδες κατ επανάληψη στις παρακάτω πόλεις:

Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Σέρρες, Ιωάννινα, Βόλος, Λάρισα, Καβάλα, Κοζάνη και Ηράκλειο Κρήτης.

Τα ενδεικτικά θέματα τα οποία θα συζητηθούν στις νέες ημερίδες του insuranceforum.gr είναι τα εξής:

  1. Οδηγία IDD. Οι αλλαγές που επέρχονται στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.
  2. Φορολογία και Ασφαλιστικές Εισφορές στην Πράξη. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.
  3. Η ανάπτυξη μιας επιχείρησης ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον.
  4. Ο Ρόλος και η Ευθύνη των Οργανωμένων Πανελλαδικών Δικτύων. Η συμβολή τους στην διαμόρφωση της αγοράς και του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Insurance Innovation, email: info@insuranceinnovation.gr, τηλ.:2312201003, υπεύθυνος: κ. Βασιλειάδης Αριστείδης

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]