Νέα προγράμματα πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας που ξεχωρίζουν!

Η “Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλεια Μινέττα” έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια την δική της αξιόπιστη, πρωτοποριακή και σταθερή πορεία στον χώρο των προγραμμάτων υγείας. Σήμερα, έρχεται να εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων της με δύο νέα προγράμματα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που συμπληρώνουν την ήδη ευρεία γκάμα προϊόντων εξωνοσοκομειακής περίθαλψης της Εταιρίας (SENIOR, SENIOR PLUS, JUNIOR, JUNIOR PLUS).

Τα δύο νέα προγράμματα, το MINETTA AID και το MINETTA AID PLUS, παρέχουν ουσιαστικές καλύψεις σε ένα ιδιαίτερα προνομιακό κόστος και απευθύνονται  σε όλο τον πληθυσμό, σε κάθε άτομο, ανεξάρτητα από την ηλικία και την κατάσταση της υγείας του.

Και τα δύο προγράμματα παρέχουν:

  • Απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, είτε δωρεάν είτε με ένα μικρό κόστος
  • Απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις σε πανελλαδικό δίκτυο συμβεβλημένων διαγνωστικών κέντρων, είτε δωρεάν είτε με προνομιακές χαμηλές τιμές ή συμμετοχή.
  • Απεριόριστες επεμβατικές διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές πράξεις σε προνομιακές τιμές.
  • Απεριόριστες φυσικοθεραπείες με μικρή συμμετοχή του ασφαλισμένου.
  • Δωρεάν ετήσιο check up

Επιπλέον, το  MINETTA AID PLUS παρέχει ευρεία Οφθαλμολογική κάλυψη που περιλαμβάνει από Δωρεάν ετήσιο οφθαλμολογικό check up μέχρι Επεμβάσεις και Θεραπείες σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Το ετήσιο κόστος για το MINETTA AID είναι μόνο 43 € για έναν ασφαλισμένο και 86 € για μια οικογένεια, ανεξαρτήτως αριθμού μελών, ενώ το ετήσιο κόστος για το MINETTA AID PLUS είναι μόνο 90 € για έναν ασφαλισμένο και 180 € για μια οικογένεια, ανεξαρτήτως αριθμού μελών.

Και στα δύο προγράμματα η σχέση παρεχόμενων υπηρεσιών προς το κόστος τους είναι ιδιαίτερα υψηλή και είναι βέβαιο ότι τόσο οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές όσο και οι καταναλωτές θα τα επιλέξουν ανάμεσα σε όσα υπάρχουν στην αγορά.

Δείτε την συνοπτική περιγραφή του MINETTA AID και του MINETTA AID PLUS

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]