Νέα εποχή στον τομέα της ασφάλισης στην Κύπρο

Νέα σελίδα στην εξυπηρέτηση άνοιξαν οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου με τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Λευκωσίας, παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ.

Το πρωτοποριακό κατάστημα Λευκωσίας των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου ανοίγει νέα σελίδα στην εξυπηρέτηση

Νέα σελίδα στην εξυπηρέτηση άνοιξαν οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου με τα εγκαίνια του νέου πρωτοποριακού καταστήματος Λευκωσίας, παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Άριστου Στυλιανού. Προσωπικό και συνεργάτες γιόρτασαν την αρχή μιας νέας εποχής, όχι μόνο για την Εταιρεία αλλά και ευρύτερα για τον τομέα της ασφάλισης στην Κύπρο, σε δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017.

Το νέο κεντρικό κατάστημα της Εταιρείας στη Λευκωσία, αποτελεί πρότυπο για τον τομέα των υπηρεσιών. Πρόκειται για το πρώτο στο είδος του στην Κύπρο που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες του σύγχρονης εποχής, με έμφαση στην καινοτομία και την αξιοποίηση των τεχνολογιών του σήμερα για γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Το κοινό μπορεί να εξυπηρετηθεί εύκολα, γρήγορα και πρακτικά στο high-tech station που βρίσκεται στο χώρο υποδοχής του καταστήματος και περιλαμβάνει TV wall, οθόνη/υπολογιστή “touch screen” και tablets. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της Εταιρείας παραμένει, όπως πάντοτε, στη διάθεση του κοινού για καθοδήγηση και παροχή εξυπηρέτησης.
Η δημιουργία του νέου αυτού καταστήματος έρχεται ως συνέχεια του πολύ πετυχημένου λανσαρίσματος της διαδικτυακής αγοράς ασφαλιστηρίου που εφάρμοσαν οι Γενικές στην αρχή της χρονιάς, ανοίγοντας το δρόμο προς την εξυπηρέτηση της νέας εποχής στον τομέα της ασφάλισης, που απαιτεί ταχύτητα, διαφάνεια, επάρκεια και ευελιξία.

20171012_genikes01

Ο Διευθυντής του νέου Καταστήματος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Κόκκαλος, δήλωσε:

«Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής μας για αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό, ανοίγουμε νέα σελίδα, θέτοντας νέα πρότυπα εξυπηρέτησης. Σήμερα, εγκαινιάζουμε ένα χώρο που αποτελεί υπόδειγμα εξέλιξης και εκσυγχρονισμού για τον τομέα της ασφάλισης στην Κύπρο, αφού πέρα από τη μοντέρνα αισθητική, διαθέτει μία σειρά ψηφιακών εργαλείων τελευταίας τεχνολογίας που παρέχουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης, διατηρώντας ταυτόχρονα τον ανθρωποκεντρικό και πελατοκεντρικό τρόπο λειτουργίας που μας χαρακτηρίζει από το ξεκίνημά μας.»
Το νέο κατάστημα των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου βρίσκεται στην Λεωφόρο Κέννεντυ και Εσπερίδων Γωνία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σύγχρονη διαδικτυακή πλατφόρμα της εταιρείας:  www.gic.com.cy

Πηγή: politis.com.cy

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]