Νέα εποχή στην διαδικτυακή εκπαίδευση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών από την Insurance Innovation και το insurancewebinars.gr

Λίγες μέρες έμειναν πριν την διεξαγωγή του πρώτου δωρεάν διαδικτυακού σεμιναρίου του insurancewebinars.gr που απευθύνεται και ενδιαφέρει όλη την ασφαλιστική αγορά.

Το ποδαρικό για τη νέα μορφή των webinars θα το κάνει ο κ. Γιώργος Χανός, Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού, ο οποίος θα επιμεληθεί και θα παρουσιάσει το webinar με τίτλο «Πώς θα αυξήσουμε τις πωλήσεις μας προσεγγίζοντας νέες κατηγορίες πελατών»

Το webinar θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 στις 17.00 ακριβώς.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα webinars έγιναν ευρέως γνωστά στην ασφαλιστική αγορά για την ποιότητα και την χρησιμότητά τους, κάτι που θα παραμείνει και τώρα που αυτά θα προσφέρονται εντελώς δωρεάν προς όλους απλά με μία απλή εγγραφή.

Με την πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης,  Ορίζων Ασφαλιστική, Glassdrive και Better Life όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν την δυνατότητα με μία αυτοματοποιημένη διαδικασία εγγραφής να συμμετέχουν στα webinars που θα διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα από την εξελιγμένη πλατφόρμα εκπαίδευσης του insurancewebinars.gr

Για να συμμετέχει κάποιος στο πρώτο αυτό webinar θα πρέπει να δηλώσει έγκαιρα τη συμμετοχή του στο www.insurancewebinars.gr ή απευθείας στο link εγγραφής που είναι το https://insuranceinnovation.gr/seminars/seminario-1/

Λίγα λόγια για το insurancewebinars.gr

Το insurancewebinars.gr είναι η εκπαιδευτική ιστοσελίδα της Insurance Innovation και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Νοέμβριο του 2013.

Εξειδικεύεται στην οργάνωση και διεξαγωγή webinars για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων.

Η Insurance Innovation παρουσίασε πρώτη στην Ελλάδα τον θεσμό των ασφαλιστικών webinars, τα οποία είναι διαδικτυακά διαδραστικά σεμινάρια που απευθύνονται στο σύνολο της αγοράς. Σκοπός του insurancewebinars.gr είναι η παροχή αξιόπιστης και ανεξάρτητης εκπαίδευσης από ανθρώπους της αγοράς. Το 2018 το insurancewebinars.gr καινοτόμησε και προσέφερε τα διαδικτυακά σεμινάρια εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για την Insurance Innovation στο www.insuranceinnovation.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]