Νέα εμφάνιση – ίδιο επίπεδο ενημέρωσης και αξιοπιστίας!

Το ανανεωμένο insuranceforum.gr είναι γεγονός!

Το να δημιουργήσουμε μία ιστοσελίδα όχι απλά «φρέσκια», αλλά εύκολη στην πλοήγηση και ακόμη πιο σωστά δομημένη αποτέλεσε ένα μεγάλο στοίχημα για όλους εμάς στην Insurance Innovation.

Και σήμερα το αποτέλεσμα το μοιραζόμαστε μαζί σας!

Αυτό που επιθυμούσαμε και αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε είναι μία σελίδα στην οποία θα μπορεί εύκολα ο αναγνώστης να βρει την είδηση που τον ενδιαφέρει, κατηγοριοποιημένη σωστά. Να μπορεί να διαβάσει ειδήσεις αποκλειστικά από τον ασφαλιστικό κλάδο. Να έχει πρόσβαση σε θέματα που πραγματικά τον ενδιαφέρουν.

Και βέβαια να έχει τη δυνατότητα να διαβάσει και ειδήσεις από τα μεγαλύτερα κλαδικά sites κάτι που μόνο στο insuranceforum.gr θα βρείτε.

Μία από τις νέες καινοτόμες ιδέες που υλοποιήσαμε είναι η δυνατότητα να μπορείτε να στείλετε απευθείας την είδηση που θα θέλατε να προβάλλουμε ή να μας δώσετε πληροφορίες για το ρεπορτάζ που θα θέλατε να διερευνήσουμε.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως σύντομα μέσα από το δίκτυο συνεργαζόμενων δημοσιογραφικών ιστοσελίδων μας σε όλη την Ελλάδα θα έχετε τη δυνατότητα να μαθαίνετε πρώτοι τις ειδήσεις του κλάδου από κάθε πόλη της χώρας!

Κλείνοντας, θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους εσάς που εδώ και 8 χρόνια μας στηρίζετε σε οτιδήποτε υλοποιούμε για την ασφαλιστική μας αγορά. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στα webinars, στα ασφαλιστικά μας συνέδρια αλλά και για την προτίμησή σας στο να ενημερώνεστε μέσα από το ανανεωμένο πλέον  insuranceforum.gr!

 

Καλή πλοήγηση… και καλό φθινόπωρο!

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]