Νέα ανταγωνιστικά προγράμματα κατοικίας από την ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική

Η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, δημιούργησε νέες λύσεις για την ασφάλιση κατοικίας, με βάση τη σταθερή επιδίωξή της κάθε άνθρωπος να έχει τη δυνατότητα να προστατεύσει το πολυτιμότερο περιουσιακό του στοιχείο ακόμη και σε δυσχερείς οικονομικές συνθήκες.
Σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως ουσιαστική προστασία, ευελιξία και ανταγωνιστικές τιμές, παρέχουν τα νέα προγράμματα κατοικίας της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής, που επιτρέπουν στους ασφαλισμένους να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ασφαλιστικές τους ανάγκες. Τα νέα προγράμματα Blue Home, Dream Home, Gold Class & Ασφάλιση κατοικίας σε Α’ κίνδυνο, χαρακτηρίζονται από το πλήθος και τη χρησιμότητα των καλύψεων που παρέχουν, αλλά και από τις τιμές των ασφαλίστρων τους που είναι από τις ανταγωνιστικότερες στην αγορά.

 

  • Blue Home: Είναι ένα νέο πρόγραμμα, για κατοικίες ενυπόθηκες και μη, το οποίο προσαρμόζεται σε κάθε είδους δανειακή σύμβαση και είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό τόσο σε επίπεδο καλύψεων όσο και σε ασφάλιστρα (ετήσιο ολικό ποσοστό ασφαλίστρου για κτίριο 1,19ο/οο ) .
  • Dream Home: Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα, το οποίο απευθύνεται σε πελάτες που επιθυμούν πληρέστερη προστασία.
    Περιλαμβάνει βασικό πακέτο 29 καλύψεων για ζημιές σε κτήριο και περιεχόμενο, με δυνατότητα προσθήκης και συμπληρωματικών, έτσι ώστε ο ασφαλισμένος να διαμορφώνει το πρόγραμμα με βάση τις μοναδικές του ανάγκες.
  • Horizon Gold Class: To πληρέστερο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας για πελάτες που δεν διαπραγματεύονται την προστασία του σπιτιού τους, με περισσότερες από 35 καλύψεις και εξαιρετικά ανταγωνιστικό ασφάλιστρο.

Νέο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας σε Α’ Κίνδυνο

Συνοπτικά, τα κύρια πλεονεκτήματα των νέων προγραμμάτων είναι:
• Ξεκάθαρο και κατανοητό συμβόλαιο χωρίς ψιλά γράμματα
• Ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος
• Ουσιαστική προστασία της περιουσίας με σύγχρονες καλύψεις
• Αποζημίωση σε αξία καινούργιου
• Προστασία υπασφάλισης
• Άμεση εξυπηρέτηση με απλές και σύντομες διαδικασίες
• Νέοι, αναμορφωμένοι όροι ώστε το Ασφαλιστήριο να αποτελεί πλέον έναν εύχρηστο οδηγό που θα βοηθήσει τον ασφαλισμένο να χρησιμοποιήσει πιο εύκολα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται.

Κοινό στοιχείο των νέων προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής, είναι η ευελιξία τους και η δυνατότητα προσαρμογής τους στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε πελάτη σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Επιπλέον, μειώθηκαν οι ελάχιστες κατασκευαστικές αξίες, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της αγοράς κατοικίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα προγράμματα της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής επικοινωνήστε στο 210-3227932 ή επισκεφτείτε μας στην ιστοσελίδα www.orizonins.gr .

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]