Νέα Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια στην Εθνική Ασφαλιστική

Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια της Εθνικής Ασφαλιστικής ορίστηκε η κα Αγγελική Σκανδαλιάρη με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας. Στην ευθύνη της η κα Σκανδαλιάρη αναλαμβάνει τις Διευθύνσεις Εφαρμογών Πληροφορικής, Συστημάτων Πληροφορικής, Οργάνωσης & Διαχείρισης Έργων και Υποστήριξης Ενοποιημένων Ομιλικών Λειτουργιών.

Η κα Σκανδαλιάρη είναι στέλεχος με μεγάλη τραπεζική εμπειρία καθώς είχε διατελέσει σε πολλές θέσεις ευθύνης στην Εθνική Τράπεζα μέχρι και το 2013. Από το 2015 η κα Σκανδαλιάρη ήταν Εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕ και με αυτήν της την ιδιότητα μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης Κινδύνων, παρατηρητής επιτροπών Ελέγχου, Εταιρικής Διακυβέρνησης & Υποψηφιοτήτων, Ανθρώπινου Δυναμικού & Αμοιβών, Στρατηγικής.

Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην τραπεζική.

Η Διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής καλωσορίζει την κα Σκανδαλιάρη στο στελεχιακό δυναμικό της Εταιρίας και της εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο της.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]