MyMinetta – Απλά, Γρήγορα & Κάθε στιγμή

H «ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ» έχοντας ως σκοπό τη ταχύτερη και ευχερέστερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση των ασφαλισμένων της, δημιούργησε την διαδικτυακή πύλη MyMinetta. Το MyMinetta είναι μια ηλεκτρονική εφαρμογή για τους ασφαλισμένους της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, η οποία τους προσφέρει απλά και γρήγορα πληροφορίες για τα συμβόλαια τους καθώς και πρόσβαση σε χρηστικές λειτουργίες.

Προς το παρόν στο MyMinetta μπορείτε να δείτε συμβόλαια των Κλάδων Οχημάτων, Ατυχημάτων – Ασθενειών, Σκαφών και Περιουσίας, ενώ σταδιακά θα ενταχθούν και οι υπόλοιποι κλάδοι.

 Στην υπηρεσία μπορούν να εγγραφούν μόνο φυσικά πρόσωπα (ιδιώτες) για τον εαυτό τους ατομικά ή ως εκπρόσωποι νομικών προσώπων, που διαθέτουν έστω και ένα ενεργό ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε κάποιον από τους κλάδους ασφάλισης που διαθέτει η Εταιρία και υποστηρίζονται από την υπηρεσία. Για την λήψη της υπηρεσίας απαιτείται η είσοδος στην κεντρική σελίδα της υπηρεσίας, η οποία θα κατευθύνει τον ασφαλισμένο στο να εγγραφεί στην υπηρεσία και να αποκτήσει κωδικό πρόσβασης.

Για οποιαδήποτε απορία διαβάστε τον οδηγό χρήσης της υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, κάθε ασφαλισμένος στην Εταιρεία, δημιουργώντας τον προσωπικό του λογαριασμό στην ηλεκτρονική διεύθυνση my.minetta.gr, μπορεί να επωφεληθεί από δυνατότητες όπως:

  • άμεση πρόσβαση στα στοιχεία του ασφαλιστικού του διαμεσολαβητή
  • εκτύπωση αντιγράφου του συμβολαίου
  • πρόσβαση στα στοιχεία του λογαριασμού του
  • ενημέρωση σχετικά με την πορεία της αποζημίωσης σε περίπτωση ζημιάς (σύντομα διαθέσιμη)
  • σύνδεση απευθείας με το pay.minetta, για γρήγορη και άμεση πληρωμή ασφαλίστρων και με δυνατότητα άτοκων δόσεων

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική προχωρά στον συνεχή εκσυγχρονισμό των συστημάτων και των υπηρεσιών της, με σκοπό τη διαρκή βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων και των συνεργατών της.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]