ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Ο Θωμάς Τόλης, νέος Επιθεωρητής Ανάπτυξης Δικτύων Πωλήσεων

Αθήνα, 7 Σεπτεμβρίου 2016. Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική ενέταξε πρόσφατα στην πολυδύναμη ομάδα της Διεύθυνσης Πωλήσεων τον κ. Θωμά Τόλη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Επιθεωρητή Ανάπτυξης Δικτύων Πωλήσεων, με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της Διεύθυνσης.

Ο κ. Τόλης ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1989 στην ALICO, ενώ διαθέτει πολυετή εμπειρία σε διευθύνσεις πωλήσεων ασφαλιστικών εταιριών, με εξειδίκευση στην ανάπτυξη πρακτορειακών δικτύων και στη συνεργασία με ανεξάρτητους μεσίτες ασφαλίσεων.

Ο κ. Γιώργος Παρισάκης, Δ/ντης Πωλήσεων Γενικών Κλάδων της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε τον κ. Θωμά Τόλη στην οικογένεια της ΜΙΝΕΤΤΑ. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η αξιοποίηση της σημαντικής του εμπειρίας, σε συνδυασμό με το υψηλό επαγγελματικό του επίπεδο, θα βοηθήσουν την εταιρία μας να προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδιασμού για ποιοτική και ποσοτική ανάπτυξή της. Θα συνεχίσουμε να διαθέτουμε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, τόσο προς τους ασφαλισμένους μας, όσο και προς τους συνεργάτες μας ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, στηριζόμενοι στην ομαδική εργασία, στην αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών και στην ανθρωποκεντρική μας φιλοσοφία».

Η ΜΙΝΕΤΤΑ ασφαλιστική συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, με την είσοδο και νέων στελεχών, που με την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους, θα συνδράμουν ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων της.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]