Μηχανή αναζήτησης ασφαλιστικών και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών στην Ευρώπη αναπτύσσει startup

Σύμφωνα με δημοσίευμα του EU-Startups.com το CompareEuropeGroup πήρε χρηματοδότηση 20 εκατ. ευρώ στο πρώτο γύρο με στόχο να αναπτύξει τις υπηρεσίες της μέσω ειδικών μηχανών αναζήτησης και επιλογής σε κάθε χώρα που δραστηριοποιείται.

Η Startup ιδρύθηκε το 2015 και μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει τις υπηρεσίες της στην Φινλανδία, την Νορβηγία, τη Δανία, το Βέλγιο και την Πορτογαλία όπου προσφέρει μια πλατφόρμα αναζήτησης και επιλογής ασφαλειών, τραπεζικών προϊόντων για ιδιώτες αλλά και τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Η εταιρεία έχει την έδρα της στο Λονδίνο, απασχολεί πάνω από 100 άτομα και έχει φτιάξει μια έξυπνη μηχανή ανάλυσης και επιλογής δεδομένων που βασίζεται στην υπολογιστική μάθηση η οποία ταιριάζει τις ανάγκες των υποψηφίων πελατών με τις καλύτερες υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες τους στις καλύτερες τιμές.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι η υπηρεσία είναι απολύτως ανεξάρτητη και αντικειμενική κάτι που θα βοηθήσει τον κόσμο να κάνει τις βέλτιστες επιλογές αλλά και να αυξηθεί ο ανταγωνισμός στις εταιρίες, παρουσιάζοντας ανταγωνιστικές υπηρεσίες και προϊόντα με ξεκάθαρους όρους χρήσης και χαρακτηριστικά.

Σε πρώτη φάση τα προϊόντα που καλύπτει το CompareEuropeGroup είναι οι ασφάλειες αυτοκινήτου, τα προσωπικά δάνεια, οι πιστωτικές κάρτες και οι συνδρομές γρήγορου Internet με τους επενδυτές στον συγκεκριμένο γύρο να περιλαμβάνουν τους ACE & Company, Pacific Century Group, Nova Founders Capital, SBI Holdings, Mark Pincus, Peter Thiel μεταξύ άλλων.

Πηγή:  startupper.gr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]