Μία ιστορία 53 ετών σε δύο λεπτά

Πόσο εφικτό είναι να αφηγηθεί κάποιος μία ιστορία 53 ετών μέσα σε 2 μόλις λεπτά; Η ασφαλιστική εταιρεία Ορίζων μας ταξιδεύει στην πολυετή πορεία της και στα βήματα που την οδήγησαν σήμερα ανάμεσα στις πιο φερέγγυες, αξιόπιστες και οικονομικά εύρωστες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας μας.

Με τον πλέον σύγχρονο τρόπο, η πρωτοβουλία της Ορίζων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε τις στιγμές που σημάδεψαν το ταξίδι που ξεκίνησε το 1964 και συνεχίζεται σήμερα με υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια, σταθερή διοικητική δομή και προηγμένη τεχνογνωσία.

Με αυτόν τον τρόπο, η Ορίζων ανανεώνει την εικόνα της και – μένοντας πάντα προσηλωμένη στις αρχές της – μας συστήνεται εκ νέου, με ένα σαφές, μοντέρνο και περιεκτικό βίντεο εταιρικής παρουσίασης.

Εκτός από μία αμιγώς ελληνική, οικογενειακή και συνεπής εταιρεία, η Ορίζων είναι μία ασφαλιστική που έχει επιλέξει το δρόμο της διαρκούς εξέλιξης σε προϊόντα και υπηρεσίες. Στοιχεία όπως η αξιοπιστία, το ήθος, η γνώση και η φερεγγυότητα την καθιέρωσαν ως έναν από τους πρωταγωνιστές του τομέα των ασφαλίσεων στη χώρα μας.

Ξεκινώντας από τον απαιτητικό κλάδο των ασφαλίσεων Μεγάλων Εμπορικών και Βιομηχανικών Κινδύνων, όταν εκείνος ακόμη βρισκόταν σε πολύ πρώιμο στάδιο στη χώρα μας, η Ορίζων ανέπτυξε αξιοζήλευτη τεχνογνωσία στον κλάδο Ασφάλισης Περιουσίας καινοτομώντας και επενδύοντας σε στρατηγικές συνεργασίες, εξελισσόμενη πάντα με προσεκτικά βήματα.

Αναλογιζόμενοι τα παραπάνω, αποδεχόμαστε με χαρά την πρόσκληση της Ορίζων και γινόμαστε συνοδοιπόροι στο ενδιαφέρον ταξίδι της, από τα πρώτα της βήματα μέχρι σήμερα.

Δείτε το video:

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]