Μια γυναίκα από την Μινεσότα έκαψε το ίδιο της το εστιατόριο για 35.000 δολάρια

Μία ιδιοκτήτρια εστιατορίου στη Μινεσότα αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραπλάνηση των αρχών και ασφαλιστική απάτη καθώς φέρεται να έχει προκαλέσει πυρκαγιά στο ίδιο της το εστιατόριο.

Η «Caribou Grill» στο Hallock, Μινεσότα, κάηκε στις 21 Φεβρουαρίου, με τους πελάτες ίσα ίσα να καταφέρνουν να γλυτώσουν από τις φλόγες, σύμφωνα με την έκθεση της The Grand Forks Herald. Η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, Tamara Marie Devore, 50 ετών, κατηγορήθηκε ότι ξεκίνησε η ίδια τη φωτιά.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε σε μια αποθήκη, αλλά δεν υπήρχαν πηγές ανάφλεξης κοντά στο σημείο, σύμφωνα με την Herald. Ωστόσο, η κάμερα ασφαλείας φέρεται ότι έδειξε τη Devore να εγκαταλείπει το δωμάτιο αποθήκευσης μόλις ένα λεπτό πριν από τη διάχυση του καπνού. Κανείς άλλος δεν ήταν κοντά στο δωμάτιο για περισσότερο από μισή ώρα πριν αρχίσει η πυρκαγιά, ανέφεραν οι αρχές.

Η Devore υπέβαλε ασφαλιστική απαίτηση για περισσότερα από 35.000 δολάρια μετά τη φωτιά. Αν καταδικαστεί, η Devore θα μπορούσε να αντιμετωπίσει 20 χρόνια φυλάκισης για κάθε κατηγορία, δήλωσε ο Herald.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]