Μεγάλη Συμμετοχή στην 2η Διαδικτυακή Συνάντηση του ΣΠΑΤΕ

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15.00μμ, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η 2η Διαδικτυακή Συνάντηση των Μελών του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής (ΣΠΑΤΕ) με θέμα
«Η Αξία του Ασφαλιστικού Πράκτορα στο νέο ηλεκτρονικό- ψηφιακό περιβάλλον ασφάλισης και η μετάβαση σε αυτό»

Στην συνάντηση με επίσημη προσκεκλημένη την Εταιρεία ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤTΑ, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αν. Διευθύνων Σύμβουλος του Δ.Σ. κ. Γεώργιος Μινέττας, ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Μπερτσιάς, ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Παρισάκης Γεώργιος και ο Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας κ. Γκατζόφλιας Μανόλης.
Αναπτύχθηκε ένας εξαιρετικά εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ, των στελεχών της ΜΙΝΕΤΤΑ , με την κατάθεση απόψεων για τα νέα δεδομένα της Αγοράς, την θέση και την αξία του Ασφαλιστικού Πράκτορα στο νέο διαμορφωμένο περιβάλλον αλλά και με την κατάθεση των προβληματισμών και προτάσεων εκ μέρους των Μελών του ΣΠΑΤΕ , για την επόμενη ψηφιακή ημέρα.

Ευχαριστούμε πολύ τα Στελέχη της Εταιρείας για την παρουσία τους και την υποστήριξη τους στο έργο του ΣΠΑΤΕ.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Συναδέλφους μας για την Εμπιστοσύνη τους και την Συμμετοχή τους.

Το Δ.Σ. του ΣΠΑΤΕ, με γνώμονα και αποκλειστικό στόχο την ενημέρωση των Μελών του και την παροχή υπηρεσιών, χρήσιμων για την επαγγελματική τους εξέλιξη, έχει ήδη προγραμματίσει την 3η Διαδικτυακή Συνάντηση με επίσημη προσκεκλημένη Εταιρία την NP Ασφαλιστική, εντός του Φεβρουαρίου.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]