Μεγάλη έρευνα για την προσαρμογή της ασφαλιστικής αγοράς στις απαιτήσεις της IDD.

Το The Insurer, η αξιόπιστη ενημέρωση του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή έρχεται τον Οκτώβριο. Το πρώτο του τεύχος αποτελεί μία φρέσκια πρόταση για τον ασφαλιστικό Τύπο, καθώς απευθύνεται 100% στον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.

Η Οδηγία IDD έχει περάσει στην ελληνική νομοθεσία εδώ και αρκετούς μήνες. Ο κλάδος μιλάει συνεχώς για τις αλλαγές που επέφερε το νέο νομοθετικό πλαίσιο στη διανομή των προϊόντων, αλλά κατά πόσο οι μεσίτες, πράκτορες και συντονιστές εφαρμόζουν τις απαιτούμενες αλλαγές στην οργάνωση του γραφείου τους; Κατά πόσο είναι ενήμεροι; Κατά πόσο συμφωνούν με αυτές τις αλλαγές της καθημερινότητας του επαγγέλματός τους; Το The Insurer και το insuranceforum.gr έρχονται να δώσουν απαντήσεις σε αυτές τις καίριες ερωτήσεις για την προσαρμογή της ασφαλιστικής αγοράς στις απαιτήσεις της IDD, διεξάγοντας έρευνα ανά τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της χώρας.

Θα το εκτιμούσαμε αν μέσω του ερωτηματολογίου που ακολουθεί αφιερώνατε 3 λεπτά προκειμένου να συμμετάσχετε στην έρευνά μας, η οποία θα δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση στο πως πραγματικά η Οδηγία IDD επηρέασε έως σήμερα την ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα δημοσιευθούν στο πρώτο τεύχος του The Insurer τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και απαντήστε ανώνυμα στις σύντομες ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής της έρευνας. 

ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ

Μπορείτε να γίνετε συνδρομητής του περιοδικού ΕΔΩ

Η Insurance Innovation, θέλοντας να γιορτάσει αυτό το νέο ξεκίνημα, προσφέρει εντελώς δωρεάν στου 50 πρώτους συνδρομητές το βιβλίο της οικονομολόγου Μυρτώς Χαμπάκη, Η Οδηγία IDD σε ηλεκτρονική μορφή.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]