Μεγάλη επιτυχία του Σωματείου ασφαλιστών Δ.Μακεδονίας: Εντάχθηκε ο ασφαλιστικός κλάδος σε δύο νέα προγράμματα της Περιφέρειας!

Με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδη Γεώργιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Λυσσαρίδη Νικόλαο συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Σωματείου Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δυτικής Μακεδονίας κ. Νίκος Γεώργιος, για να τους ευχαριστήσει για την ένταξη του κλάδου στα δύο νέα προγράμματα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Όπως ενημερώνει το Σωματείο, το πρώτο Πρόγραμμα ονομάζεται «Στήριξη Ρευστότητας σε Πολύ Μικρές και Μικρές Επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Δυτική Μακεδονία» και ανέρχεται στο ποσό των 5.000.000,00 € και το δεύτερο «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την εφαρμογή καινοτομιών ή/και αποτελεσμάτων έρευνας και τεχνολογίας/Επιχειρηματική Ευκαιρία στη Δυτική Μακεδονία» και ανέρχεται στο ποσό των 5.500.000,00 €. Και τα δυο προγράμματα προσφέρονται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία 2014-2020».

Η προσπάθεια και η ένταξη των ΚΑΔ των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών έγινε με την υποστήριξη και συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ) και με το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων. Το Σωματείο ευχαριστεί όλους για το θετικό αποτέλεσμα και προσθέτει “η στήριξη του κλάδου μας αλλά και της οικονομίας γενικότερα είναι απαραίτητη μετα την οικονομική και υγειονομική κρίση που δημιούργησε η πανδημία του Covid-19 για να επανέλθουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην κανονικότητα”.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το Σωματείο Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δυτικής Μακεδονίας είναι ιδιαίτερα δραστήριο σε θέματα που απασχολούν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές με τον πρόεδρο του συνδέσμου κ. Νίκο Γεώργιου να προσφέρει τα μέγιστα απο τη θέση που κατέχει.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]