Μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση για το ασφαλιστικό σχέδιο της Κυβέρνησης (asfalisinet.gr)

Με μεγάλες συγκεντρώσεις στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και σχεδόν όλες τις πόλεις της χώρας εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες, αγρότες, ασφαλιστές συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που γίνεται σήμερα με απόφαση των κεντρικών εργατικών συνδικαλιστικών οργανώσεων της χώρας και με την συμμετοχή οργανώσεων ελεύθερων επαγγελματιών και επιστημονικών συλλόγων.

Ολοι οι παραπάνω φορείς αντιδρούν στο σχέδιο της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση με αιχμή τις εισφορές που προτείνονται για τα ελεύθερα επαγγέλματα τους αυτοαπασχολούμενους και τους αγρότες .

Την ίδια στιγμή ο αρμόδιος υπουργός Εργασίας Γ κατρούγκαλος συναντάται με τους εκπροσώπους των δανειστών οπού σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων και πολιτικών συσκέψεων εξετάζουν το το σχέδιο της κυβέρνησης .

Καθολικό κλείσιμο καταστημάτων σε όλη τη χώρα
Η ανταπόκριση όλης της χώρας στο κάλεσμα της ΕΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή και το κλείσιμο των καταστημάτων πλησίασε ποσοστά καθολικής συμμετοχής αναφέρει ανακοίνωση των δύο οργανώσεων που συμμετέχουν στην σημερινή απεργία .

Η ΕΣΕΕ και η ΓΣΕΒΕΕ δηλώνουν την αποφασιστικότητά τους για δυναμική συνέχιση των αιτημάτων της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στο επόμενο κρίσιμο τρίμηνο, στέλνοντας ένα πρώτο ηχηρό μήνυμα από τη σημερινή επιτυχή κινητοποίηση του ελληνικού εμπορίου σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή: www.asfalisinet.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]