Με νέα πρόσωπα και νέα θέματα ξεκινούν τα webinars του insurancewebinars.gr για το 2019

Με νέους εισηγητές, νέες θεματικές ενότητες αλλά και με την ίδια διάθεση για δωρεάν εκπαιδευτική κατάρτιση και επιμόρφωση υποδέχεται το insurancewebinars.gr το 2019. Και τη νέα χρονιά τα ανανεωμένα διαδικτυακά σεμινάρια του insurancewebinars.gr, που από το 2018 προσφέρονται εντελώς δωρεάν και απευθύνονται σε όλη την ασφαλιστική αγορά, εγγυούνται τη διδακτική ποιότητα και τη χρησιμότητα τους!

Με την πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, GROUPAMA Ασφαλιστική, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY, AEGEAN INSURANCE και GLASSDRIVE όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου έχουν τη δυνατότητα με μία αυτοματοποιημένη διαδικασία εγγραφής να συμμετέχουν στα webinars που θα διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα από την εξελιγμένη πλατφόρμα εκπαίδευσης της Insurance Innovation.

Μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα των webinars μέσα από το insurancewebinars.gr, καθώς και από τη σελίδα του insurancewebinars.gr στο facebook. Παράλληλα, σε σύντομο χρονικό διάστημα όλοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν αποσπάσματα από τα διαδικτυακά σεμινάρια μέσα από την αντίστοιχη σελίδα στο youtube.

Τον κύκλο των webinars για το 2019 ανοίγει στις 05 Φεβρουαρίου ο Απόστολος Κρητικός, CTO, Social Mind με θέμα πραγμάτευσης τις ιστοσελίδες στην GDPR εποχή. Το webinar έχει τίτλο Δημιουργώντας ιστοσελίδες  στην GDPR εποχήκαι μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να δηλώσει ήδη συμμετοχή στην ιστοσελίδα insuranceinnovation.gr/seminars. Ο Απόστολος Κρητικός είναι διπλωματούχος μηχανικός λογισμικού σε θέματα τεχνολογίας λογισμικού ανοικτού κώδικα. Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμήματος Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην περιοχή της ανθεκτικότητας κώδικα ανοικτού λογισμικού (open source software resilience). Το 2014, ίδρυσε τη Social Mind, ένα digital marketing agency, με στόχο το σχεδιασμό αποτελεσματικών online εφαρμογών και λύσεων ψηφιακού μάρκετινγκ υψηλής ποιότητας. Η Social Mind έχει συνεργαστεί μέχρι σήμερα με πάνω από 150 επιχειρήσεις σε θέματα ανάπτυξης ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων αλλά και στην ανάπτυξη στρατηγικών online marketing και διαφήμισης.

Την σκυτάλη θα λάβει ο Νίκος Σαπουντζής, MBA MSc Life & Executive Transformation Expert, NLP Trainer, που εργάζεται επί σειρά ετών με επαγγελματίες, ζευγάρια, οικογένειες και νέους ανθρώπους. Ο κ. Σαπουντζής αξιοποίησε την εκπαίδευση του στις συμπεριφορικές επιστήμες για να βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους στο σχεδιασμό αποτελεσματικών στρατηγικών ζωής, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Κατέχει τα πτυχία Life Skills Coaching Advanced Diploma, NCFE Life Skills Coaching Advanced Award, IAC – Coaching Masteries Certification I, πτυχίο Οικονομικών Επιστημών, Master in Business Administration, Master in Agricultural Marketing. Είναι πιστοποιημένος Certified Basic Ericksonian Hypnotist και NLP Trainer. Τα ακαδημαϊκά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν θέματα όπως επιλογή και εκπαίδευση προσωπικού, διαχείριση οργανωσιακής αλλαγής, ανάπτυξη τεχνικών αποτελεσματικής επικοινωνίας, διαχείριση ομάδων, διαχείριση κρίσεων και συγκρούσεων, ανάπτυξη δεξιοτήτων για την διαχείριση του εργασιακού άγχους. Στις 18 Φεβρουαρίου 2019 θα παρουσιάσει τεχνικές, μεθόδους και εργαλεία ανάλυσης σχέσεων και δημιουργίας κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και των πελατών τους σε ένα καθόλα ενδιαφέρον webinar με τίτλο “Τύποι συμπεριφοράς και αποτελεσματική επικοινωνία. – Πώς οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές θα καταλάβουν τι πραγματικά ζητούν οι πελάτες τους.”

Ο Αλέξης Κώτσαλος θα αναλύσει και θα συζητήσει σύνθετα ζητήματα ασφάλισης Πυρός, αξιολόγησης των κινδύνων και διαχείρισης των σύνθετων αυτών ασφαλιστηρίων συμβολαίων. Το διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο “Επιχειρηματικές Ασφαλίσεις Πυρός” θα αποτελείται από δύο μέρη και θα διεξαχθεί στις 4 και 18 Μαρτίου 2019. Ο Αλέξης Κώτσαλος είναι έμπειρο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς με πολυετή εμπειρία στο underwriting, στη διαμεσολάβηση και εξυπηρέτηση μεγάλων Εμπορικών και Βιομηχανικών κινδύνων. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του, πάνω στη «Στρατηγική Διοίκηση  Επιχειρήσεων» στα Πανεπιστήμια Staffordshire της Αγγλίας και του Beijing Foreign Studies University στη Κίνα. Είναι κάτοχος Diploma του Chartered Insurance Institute του Λονδίνου (Cii) , και πιστοποιημένος Διαπραγματευτής από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Είναι επίσης τακτικός εισηγητής  του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) σε θεματικές Επιχειρηματικών ασφαλίσεων, Καταστροφικών Κινδύνων και Πρόληψης, Διαπραγματεύσεων και είναι μέλος της Ένωσης Διαπραγματευτών Ελλάδος (ΕΝ.ΔΙ.Ε).  Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στον ηλεκτρονικό και έντυπο ασφαλιστικό τύπο.

Αναμείνατε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα υπόλοιπα διαδικτυακά σεμινάρια της χρονιάς από το insurancewebinars.gr.

PROMO NEW ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ

Λίγα λόγια για το insurancewebinars.gr

Το insurancewebinars.gr είναι η εκπαιδευτική ιστοσελίδα της Insurance Innovation και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Νοέμβριο του 2013.

Εξειδικεύεται στην οργάνωση και διεξαγωγή webinars για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων.

Η Insurance Innovation παρουσίασε πρώτη στην Ελλάδα τον θεσμό των ασφαλιστικών webinars, τα οποία είναι διαδικτυακά διαδραστικά σεμινάρια που απευθύνονται στο σύνολο της αγοράς. Σκοπός του insurancewebinars.gr είναι η παροχή αξιόπιστης και ανεξάρτητης εκπαίδευσης από ανθρώπους της αγοράς. Το 2018 το insurancewebinars.gr καινοτόμησε και προσέφερε τα διαδικτυακά σεμινάρια εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για την Insurance Innovation στο insuranceinnovation.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]