Με εξαιρετική επιτυχία η 2η εκδήλωση του Ε.Ε.Α. για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα

Γυναίκες από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και κοινωνικό στίβο γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα στην οποία πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η δεύτερη εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα, την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, στο Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο του ΔΥΟ Forum, Διατροφή, Υγεία, Ομορφιά και της Beauty Day. Στην ημερίδα για την «Αισθητική και τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα», με τη συμμετοχή 300 και πλέον ατόμων, αναδείχθηκε η συμβολή της γυναίκας στο επιχειρείν και η δύναμη που της προσδίδει η καλλιέργεια εσωτερικού κόσμου και εξωτερικής ομορφιάς. Την εκδήλωση, που διοργάνωσε η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Ε.Ε.Α., τίμησαν με την παρουσία τους και συμμετείχαν σε πάνελ συζήτησης η κα. Κατερίνα Παπακώστα, Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, η κα. Εύα Καΐλή, Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, η κα. Σοφία Βούλτεψη, Βουλευτής της ΝΔ και πρώην Υπουργός, η κα. Ελένη Πετρουλάκη, Σύμβουλος άσκησης – Owner FITLAB και η κα. Nτορέττα Παπαδημητρίου, Παρουσιάστρια-Ηθοποιός.

Το παρών έδωσαν ακόμη η κα. Όλγα Κεφαλογιάννη, Βουλευτής της ΝΔ και η κα. Άννα Καραμανλή, βουλευτής της ΝΔ. Χαιρετισμό απηύθυναν η κα. Χαρά Καφαντάρη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, και η κα. Αφροδίτη Μπλέτα, Πρόεδρος του Ελληνικού τμήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών και Πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιχειρηματικού Επιμελητηρίου, ενώ παρέστησαν, επίσης, μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α..

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου υπογράμμισε τη βαρύτητα που δίνει το Επιμελητήριο στην ενίσχυση του γυναικείου επιχειρείν, με την πεποίθηση ότι μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Κεντρικός στόχος του Ε.Ε.Α. και της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, όπως εξήγησε, είναι η έμπρακτη στήριξη των Γυναικών Επιχειρηματιών μέσω της δικτύωσης αλλά και Προγραμμάτων – εγχώριων και ευρωπαϊκών.

Από την πλευρά της η κα. Χριστίνα Φυτέα, Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας ΕΕΑ, εστίασε στη σημασία της Ψυχικής Υγείας ως παράγοντα ενδυνάμωσης της Γυναίκας Επιχειρηματία. Η κα. Λένα Τσικούρη, Αισθητικός – Κοσμητολόγος ΤΕΙ Αθήνας, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συλλόγων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας (Ο.Σ.Ε.Δ.Α.Ε.)  μίλησε για την ανάδειξη και της εσωτερικής ομορφιάς των γυναικών μέσω της αισθητικής, ενώ η κα. Δήμητρα Κολώνια, Kλινική & Δικαστική Ψυχολόγος, για την Αυτοεκτίμηση ως σύμμαχο της Γυναίκας στο επιχειρείν. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στην κα. Σοφία Οικονομάκου, Πρόεδρο του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και πρώτη γυναίκα Πρόεδρο Επιμελητηρίου (Ε.Ε.Α., 2002-2006), για τη συμβολή της στο επιχειρείν και τον επιμελητηριακό θεσμό. Την απονομή έκανε η κα. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ακόμη, η Ομοσπονδία Συλλόγων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α., Γ. Χατζηθεοδοσίου, και τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γ. Καββαθά. Η Ημερίδα έκλεισε με Executive Fashion Show – Οffice style by KathyHeydels. Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε η κα. Μαρία Λεμονιά, Δημοσιογράφος και Ραδιοφωνική παραγωγός, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, Παραπολιτικά 90.1 Fm.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]