Λύση στο θέμα αλλαγής ΚΑΔ

«Βελούδινη» προσαρμογή των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα νέα δεδομένα και την απόκτηση νέου ΚΑΔ (λόγω αλλαγής κατηγορίας)  αναμένεται από μέρα σε μέρα με απόφαση της ΑΑΔΕ την έκδοση της οποίας υποκίνησε, τεκμηρίωσε και ζήτησε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας.

Την ρύθμιση αυτή υποστήριξαν ως αναγκαία και ζήτησαν την καθοριστική συμβολή της ΑΑΔΕ ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου και ο Γενικός Γραμματέας κ. Δ. Γαβαλάκης, εκτιμώντας ότι θα απαλλαγούν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβούντες από την αναγκαία γραφειοκρατική εμπλοκή τους με την εφορία και την αναζήτηση ανάλογων εγγράφων που είναι απαραίτητα για την διαδικασία που επιβάλλεται για την μεταβολή του ΚΑΔ.

Στο πλαίσιο αυτό η «αυτόματη» μετάπτωση του ΚΑΔ από το παλαιό στον νέο καθεστώς επαγγελματικής παρουσίας των ασφαλιστικών διαμεσολαβούντων συνιστά ισχυρή στήριξη στους επαγγελματίες οι οποίοι από ασφαλιστικοί σύμβουλοι μεταπηδούν στην κατηγορία του ασφαλιστικού πράκτορα χωρίς να αναγκαστούν να περάσουν μια σκληρή και ίσως δυσχερή για κάποιες περιπτώσεις διαδικασία.

Πηγή: insurance-eea.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]