Κύπρος: €1.100.000 αποζημίωση για τροχαίο ατύχημα

Λόγω των μόνιμων βλαβών που έχει υποστεί είναι αναγκασμένος να υποβάλλεται εφ’ όρου ζωής, σε πολλαπλή φαρμακευτική αγωγή και χρήση πανιών.

Αποζημίωση ύψους €1.100.000 έχει καταβληθεί σε 40χρονο οδηγό μοτοσικλέτας μετά από τροχαίο ατύχημα  όταν οδηγός οχήματος  κατά την 6/1/2014, αφού παρέλειψε να σταματήσει σε τέρμα δρόμου (Αλτ )  ανέκοψε την πορεία του μοτοσικλετιστή  με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Συνεπεία της αμελούς συμπεριφοράς του εν λόγω οδηγού, ο 37χρονος, τότε, οδηγός  της μοτοσικλέτας έχει λόγο του σοβαρού τραυματισμού του έχει καταστεί 100% ανίκανος για εργασία.

Το ποσό της αποζημίωσης ύψους €1.100.000 συμφωνήθηκε με την Ασφαλιστική Εταιρεία πριν το στάδιο της ακρόασης, της καταχωρηθείσας αγωγής στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας,   και τον Δικηγόρο του Ενάγοντα οδηγού της μοτοσυκλέτας  κο Μαρίνο Σιαμπαρτά.

Το χρηματικό πόσο της αποζημίωσης έχει καταβληθεί στον τραυματία 3 χρόνια  μετά  την ημερομηνία του ατυχήματος και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα που έχουν καταβληθεί ποτέ σε σχέση με προσωπικό τραυματισμό μετά από τροχαίο ατύχημα.

Πηγή: politis.com.cy

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]