ΚΥΠΡΟΣ: Ασφαλιστικό Συνέδριο 2017

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το ετήσιο ασφαλιστικό συνέδριο του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου.

Το συνέδριο θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στην Λευκωσία και διοργανώνεται Υπο την Αιγίδα του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ.Δημήτρη Συλλούρη.

Όπως επισημαίνει στο μήνυμά του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου, κ. Μανώλης Ιωαννίδης, «Ο τίτλος του Συνεδρίου μας «45 Χρόνια Α.Ι.Κ.: Μαζί γιορτάζουμε, Μαζί συνεχίζουμε!», φανερώνει ότι το έργο του Ινστιτούτου μας είναι μια συλλογική προσφορά όλων μας και αγάπη προς την επαγγελματική γνώση, βασισμένη στην εθελοντική συνεισφορά. Το Ινστιτούτο ανήκει στα Μέλη του και αυτά θα το οδηγήσουν στις όποιες νέες μελλοντικές εκπαιδευτικές κατακτήσεις.

Μέσα από τις θεματικές ενότητες του Συνεδρίου, γίνεται μία συνειδητή προσπάθεια ανάδειξης των προκλήσεων που καλείται να αντιμετωπίσει ο ασφαλιστικός τομέας. Παράλληλα οι Σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν, την αποτύπωση της άποψης των καταναλωτών μέσα από τα ευρήματα Ερευνας Αγοράς και του βαθμού ικανοποίησης του από τις υπηρεσίες που απολαμβάνουν από τον Ασφαλιστικό τομέα».

Στο συνέδριο συμμετέχει και η κα Μυρτώ Χαμπάκη, Senior Manager Risk Management Services, SOL Consulting η οποία θα αναφερθεί στις προκλήσεις της Αγοράς σε σχέση με τον Ασφαλιστικό Τομέα. (Market Challenges and Insurance Sector).

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του Συνεδρίου

http://www.iicconference.net/%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ

http://www.iicconference.net/%CE%94%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE%CF%82

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]