Κυκλοφόρησε το 35ο τεύχος του ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΩ.

Κυκλοφόρησε το 35ο τεύχος του ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΩ. Διαβάστε ΕΔΩ το ηλεκτρονικό περιοδικό.

Στο Editorial, η Πρόεδρος κυρία Δήμητρα Λύχρου, «δείχνει» το δρόμο για τη δημιουργία ή την αφύπνιση της ασφαλιστικής συνείδησης στον πολίτη – καταναλωτή και επισημαίνει τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να το πετύχουμε. Η χρονική συγκυρία είναι καλή, οι συνθήκες έχουν δημιουργηθεί και ωριμάσει, και πάνω απ’ όλα η θέληση είναι ισχυρή για να δημιουργήσουμε τη στερεή βάση πάνω στην οποία θα αναπτυχθεί περισσότερο ολόκληρη η Ασφαλιστική Αγορά!

Παρουσιάζεται η έντονη διαμαρτυρία της Ένωσης για τη στάση της ΝΝ απέναντι σε συναδέλφους, και για την προσπάθεια της Εταιρείας να καταργήσει όσα με δίκαιο τρόπο πετύχαμε για τον κλάδο μας, με τον νέο Νόμο 4583/2018. Η πάγια θέση της Ένωσης, είναι απλή και σταθερή, «η τήρηση του νόμου είναι υποχρέωση και ευθύνη όλων μας»!

Το κανονιστικό πλαίσιο και η χρήση εντύπων, παρουσιάζεται στη συνέχεια από το νέο Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Κώστα Γρηγορόπουλο, ο οποίος προτείνει να αντιμετωπιστούν αυτές οι υποχρεώσεις ως ευκαιρία ανάδειξης του θεσμού και του ρόλου των Ασφαλιστικών Πρακτόρων!

Παρουσιάζονται ακόμη θέματα από την Ευρωπαϊκή Αγορά – BIPAR, μια πρωτοβουλία των Lloyds για τους «δυσασφάλιστους» κινδύνους, το come back της «συνδικαλιστικής..» Θεσσαλονίκης, και αλλά νέα από την τρέχουσα επικαιρότητα.!

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]