Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της Insurance Innovation – «Επιχειρηματικές ασφαλίσεις πυρός & διακοπής εργασιών» του Αλέξη Κώτσαλου

Μετά από την άκρως επιτυχημένη πορεία των δύο πρώτων βιβλίων της, η Insurance Innovation βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου με τίτλο «Επιχειρηματικές ασφαλίσεις πυρός & διακοπής εργασιών». Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο Αλέξης Κώτσαλος, Dip Cii, έμπειρος επαγγελματίας της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και της Εθνικής Ασφαλιστικής, με πολυετή εμπειρία στο under­writing ασφαλίσεων Πυρός & Διακοπής Εργα­σιών και Διαχείρισης κινδύνου (Risk Manage­ment), μεγάλων Εμπορικών και Βιομηχανικών επιχειρήσεων.

Το νέο βιβλίο φιλοδοξεί να γίνει ένα πολύτιμο βοήθημα στα χέρια όσων ασχολούνται με τη διαχείριση κινδύνων Περιουσίας και Διακοπής Εργασιών στο νέο περιβάλλον κινδύνων που διαμορφώνεται.

Σκοπός του είναι να αποσαφηνίσει τυχόν παρερμηνείες και να παρουσιάσει με τρόπο κατανοητό τα κατά τα άλλα πολύπλοκα θέματα που άπτονται των επιχειρηματικών ασφαλίσεων Περιουσίας και Διακοπής Εργασιών, τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και τους τρόπους διαχείρισης αυτών.

Ο συγγραφέας παραδίδει ένα σύγχρονο βιβλίο απόλυτα προσαρμοσμένο και συμβατό με την ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα και το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο, το οποίο συ­γκεντρώνει την πολύτιμη εμπειρία του και παρουσιάζει ολοκληρωμένη γνώση πάνω σε ερμηνείες εννοιών, όρων συμβολαίων και ασφαλιστικών καλύψεων, σε θέματα πρό­ληψης ζημιών και διαχείρισης κινδύνων, underwriting, ασφαλι­στικών και αντασφαλιστικών διευθετήσεων κ.ά.

Αποκλειστικός χορηγός της έκδοσης είναι Εθνική Ασφαλιστική.

Το βιβλίο «Επιχειρηματικές ασφαλίσεις πυρός & διακοπής εργασιών» κυκλοφορεί από την Insurance Innovation στην τιμή των 25€. Μπορείτε να το προμηθευτείτε από το www.insuranceinnovation.gr/publications ή από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, Μητροπόλεως 14, Θεσσαλονίκη.

Από την Ιnsurance Innovation κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία «Οδηγία IDD. Ένας πρακτικός οδηγός για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων» και «SOLVENCY II – Η Μεγάλη Εικόνα. Ένας οδηγός για το νέο Ευρωπαϊκό πλαίσιο φερεγγυότητας των Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων» από τη συγγραφέα και οικονομολόγο Μυρτώ Χαμπάκη.

.

Χορηγοί Επικοινωνίας της έκδοσης

Κλαδικά sites: Insuranceforum.gr – insurancewebinars.gr – Insuranceworld.gr – asfalisinet.gr – underwriter.gr – insurance-eea.gr

Έντυπος Τύπος: insuranceworld – ΧΡΗΜΑ

Οικονομικά sites: euro2day.gr – epixeiro.gr – banks.com.gr

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Αλέξης Κώτσαλος σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του, πάνω στη «Στρατηγική Διοίκηση  Επιχειρήσεων» στα Πανεπιστήμια Staffordshire της Αγγλίας και του Beijing Foreign Studies University στη Κίνα. Είναι κάτοχος Diploma του Chartered Insurance Institute του Λονδίνου (Cii), και πιστοποιημένος Διαπραγματευτής από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ).

Είναι επίσης τακτικός εισηγητής  του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) σε θεματικές «Επιχειρηματικών ασφαλίσεων», «Καταστροφικών κινδύνων» και «Διαπραγματεύσεων» και μέλος της Ένωσης Διαπραγματευτών Ελλάδος (ΕΝ.ΔΙ.Ε). Άρθρα και απόψεις του έχουν δημοσιευθεί στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο.

Τα τελευταία χρόνια, εργάζεται στο χώρο των Θαλασσίων ασφαλίσεων (Marine Insurance) της Εθνικής Ασφαλιστικής ΑΕΕΓΑ, ως υπεύθυνος αναλήψεων Πλοίων (Hull & Μachinery), Μεταφορών (Cargo) και Πληρωμάτων (Crew).

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]