Κλάδος αυτοκινήτου και ανταγωνισμός άνευ ορίων στην 10η ημερίδα του insuranceforum.gr στην Θεσσαλονίκη

Αυτό που συμβαίνει στην ελληνική ασφαλιστική αγορά τα τελευταία χρόνια σχετικά με τα τιμολόγια του κλάδου οχημάτων αγγίζει τα όρια του παράλογου! Την ίδια στιγμή που κάθε σοβαρός παράγων επισημαίνει ότι η αγορά αυτοκαταστρέφεται την ίδια στιγμή προσφέρονται ακόμα χαμηλότερα ασφάλιστρα. Ενώ όλοι επισημαίνουν ότι τελικά, αργά ή γρήγορα, ο καταναλωτής θα βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων, ουδείς αναλαμβάνει να τον ενημερώσει σοβαρά και υπεύθυνα.

Όμως, τι ακριβώς συμβαίνει με τα τιμολόγια του κλάδου αυτοκινήτων; Πρόκειται για ανταγωνισμό ή πόλεμο μέχρις εσχάτων; Έχει σχέση το μέγεθος και η οικονομική ευρωστία της κάθε εταιρείας; Ήταν πράγματι ακριβό το ασφάλιστρο και διορθώθηκε ή οι εταιρείες πουλάνε σήμερα κάτω του κόστους; Ποιος ο ρόλος των εταιρειών ΕΠΥ και που οφείλεται το χαμηλό τους ασφάλιστρο; Τι αναμένεται στην αγορά εντός του έτους και ποιο ρόλο θα παίξει η ήδη ισχύουσα οδηγία Solvency II; Πόσο ωφελείται ή βλάπτεται ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής και με ποιόν τρόπο μπορεί να προστατεύσει το εισόδημά του;

Αυτά και πολλά άλλα σχετικά με τον άνευ ορίων ανταγωνισμό που παρακολουθούμε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια στον κλάδο αυτοκινήτων και τις συνεχώς νέες πολιτικές προσέλκυσης πελατών και δικτύων θα συζητηθούν στην 2η ενότητα της 10ης ημερίδας του insuranceforum.gr  που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 στο ξενοδοχείο Porto Palace από τις 16.00 έως τις 21.00.

Τίτλος της ημερίδας «οι εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά και η εφαρμογή του solvency II. Εταιρείες και διαμεσολαβητές μπροστά σε νέα δεδομένα»

 

Με την οικονομική υποστήριξη των εταιρειών.

AIG

ARAG ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

GLASSDRIVE

INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

BETTER LIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

CROMAR INSURANCE BROKERS LTD

ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

 

Χορηγοί επικοινωνίας όπως κάθε φορά τα μεγαλύτερα κλαδικά site της χώρας.

Asfalisinet.gr

Insuranceworld.gr

Insurance-eea.gr

 

Τα μεγαλύτερα οικονομικά site της χώρας.

Euro2day.gr

Sofokleousin.gr

 

Το ασφαλιστικό περιοδικό insuranceworld και η εφημερίδα asfalizomai.

 

Η ημερίδα διεξάγεται υπο την αιγίδα της Ενωσης Επαγγελματικών Ασφαλιστών Ελλάδος και του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων.

 

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας.

Περισσότερες πληροφορίες στο administrator@insuranceforum.gr η στα τηλέφωνα 2315 311282 και 2312 201003

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]