Καλωσήρθατε Direct Ασφαλιστικές. Σοβαρά τώρα.

Καλώς ήρθατε στους πιο συναρπαστικούς καιρούς της ασφάλισης στην χώρα μας.

Θέλουμε να σας συγχαρούμε που υιοθετήσατε και το τρίμηνο συμβόλαιο αυτοκινήτου.

Το έχουν ήδη υιοθετήσει χιλιάδες ασφαλιστικοί σύμβουλοι σε όλη τη χώρα σε συνεργασία με άλλες 10 ασφαλιστικές εταιρείες.

Η ασφαλιστική αγορά αλλάζει και πλέον εστιάζετε στις ανάγκες του καταναλωτή.

Εσείς, οι εταιρείες.

Εμείς, ως ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, το κάνουμε επιτυχημένα δεκαετίες τώρα.

Για τους πελάτες μας, εμείς εξ αρχής, βρήκαμε μια άλλη λύση.

Την ασφάλιση με βάση τις πραγματικές ανάγκες του πελάτη.

Το 1970, δημιουργήσαμε δειλά δειλά τις πρώτες βάσεις για το επάγγελμα μας με τον νόμο 400/70 που περιέγραφε τα διαμεσολαβούντα πρόσωπα στις ασφάλειες. Χωρίς timeline και ιντερνετικά κολπάκια, είμαστε πάντα ΄΄on line΄΄ για τον πελάτη μας, 24 ώρες το 24ωρο, πλάι του, σε κάθε δύσκολη στιγμή που μας χρειάζεται. Από το 1970 ουσιαστικά, είμαστε κοντά στον πελάτη, ικανοποιώντας στον μέγιστο βαθμό με επαγγελματισμό και συνέπεια, τις επιδιώξεις του για μια ποιοτική ζωή.Έτσι, δεν επιλέγει ο ίδιος ό,τι του καπνίσει και ό,τι νομίζει για εκείνον κατάλληλο.

Συζητάμε μαζί του, μοιραζόμαστε τις αγωνίες του, ερχόμαστε στην θέση του μέχρι να καταλήξουμε σε αυτό το οποίο θα του καλύψει την πραγματική ανάγκη, βάζοντας από την τσέπη μας πολλές φορές το 3μηνο και το μηνιαίο συμβόλαιο για το οποίο τρώγεστε μεταξύ σας. Γιατί; Γιατί δεν είμαστε ιντερνετικές πλατφόρμες ασφάλισης. Είμαστε πρώτα άνθρωποι και μετά επαγγελματίες, πιστοποιημένοι για αυτό και εκπαιδευμένοι χρόνια.

Οι πωλήσεις μας έχουν δείξει ότι οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν την ύπαρξη προσωπικού και εξειδικευμένου ασφαλιστικού συμβούλου για την εξυπηρέτηση τους. Με άλλα λόγια, η καινοτομία μας είναι ότι βρισκόμαστε ουσιαστικά δίπλα στον πελάτη με φυσική παρουσία, ανθρωπιά και προσωποκεντρική προσέγγιση.

Τώρα, με χαρά βλέπουμε ότι προσπαθείτε να κάνετε και εσείς βήματα προς τα εκεί με άλλες όμως μεθόδους, πιο σύγχρονες μέν, διαφορετικές απο τις δικές μας εν τέλει δε.

Ενθουσιαζόμαστε ειλικρινά όταν προσπαθείτε να βγάλετε εντελώς από την μέση τον ασφαλιστικό σύμβουλο, καθώς αυτό μας κάνει να καταλαβαίνουμε την αξία μας ακόμα περισσότερο. Πραγματοποιείτε πλήθος αλλαγών, προσπαθώντας να μας μοιάσετε. Παρά όλα αυτά, εμείς εμπνεόμαστε από εσάς, και γινόμαστε ακόμα καλύτεροι και εκσυγχρονιζόμαστε, παλεύοντας με θεμιτά μέσα να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχουμε. Ο ανταγωνισμός μεταξύ μας τελικά, είναι ωραίο παιχνίδι και δείγμα υγιούς αγοράς!
Χαιρόμαστε για αυτό! Ο μεταξύ σας ανταγωνισμός όμως, δεν μας αφορά ιδιαίτερα.
Ούτε εμάς, ούτε τον πελάτη.

Σας ευχόμαστε το 2018 να είναι μια χρονιά με ακόμη μεγαλύτερες αλλαγές, χωρίς να ξεχνάτε όμως το ρητό που λέει… δυό γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα!

Ένας  “ασφαλιστής” …

Γράφει ο Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος, Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Τηλ: 215 5203812 – Κιν: 694 8823451

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]