Σημαντικό deal συνεργασίας Cosco με Metropolitan Hospital και Υγεία

Στο πλαίσιο των ευρύτερων δράσεων της ηγεσίας της Cosco για την ανάπτυξη και εξέλιξη του λιμανιού του Πειραιά, η Cosco υπέγραψε σημαντική συμφωνία με το Metropolitan και το Υγεία, τα δύο μεγαλύτερα νοσηλευτήρια του Hellenic Healthcare Group για την κάλυψη τόσο των εργαζομένων, όσο και των επιβατών της ακτοπλοΐας και της κρουαζιέρας.

Η συμφωνία, όπως χαρακτηριστικά ανακοινώθηκε μετά τη συνάντηση του προέδρου της ΟΛΠ Α.Ε. Cosco Shipping κ. Yu Zenggang με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, αποτελούσε αίτημα του υπουργείου για την υγειονομική θωράκιση του λιμανιού.

Το Metropolitan και το Υγεία, έχοντας επενδύσει σε ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και στηριζόμενα σε κορυφαίους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων με υψηλή εξειδίκευση, ακαδημαϊκή και διεθνή εμπειρία, καθώς και άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, κατατάσσονται ανάμεσα στους κορυφαίους παρόχους υγειονομικών υπηρεσιών της Ευρώπης. Συνδυάζοντας την τεχνολογία αιχμής και την κατάρτιση του επιστημονικού προσωπικού, το Metropolitan και το Υγεία είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν όλα τα ιατρικά περιστατικά, ανεξαρτήτως δυσκολίας, παρέχοντας πρωτοποριακές υπηρεσίες υγείας, προηγμένες ιατρικές πρακτικές και εξελιγμένες μεθόδους διάγνωσης, πρόληψης και θεραπείας, που έχουν πιστοποιηθεί με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]