Θ. Γουργούλη – Καταγγελία για υπονόμευση της θέσης της ως πρόεδρος του ΠΣΑΣ

Δελτίο Τύπου της Προέδρου του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων

Με την ιδιότητα τόσο της Προέδρου του ΠΣΑΣ όσο και του επί 28 συναπτά έτη ασφαλιστικού συμβούλου και μετά από ένα δύσκολο Δ.Σ. την Πέμπτη 05/03/20, αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω ότι ο Σύνδεσμος είναι παρών και με συγκεκριμένο όραμα, την καταξίωση του επαγγέλματός μας, γιατί την αξίζουμε. Εργαζόμαστε για την διασφάλιση των κινδύνων που ελλοχεύουν καθημερινά στις ζωές όλων μας, προσφέροντας στους πελάτες μας τις κατάλληλες λύσεις και εκπαιδεύοντάς τους ώστε να έχουν εναλλακτικές διεξόδους σε κάθε προβληματισμό που έχει να κάνει με το ζωτικό αγαθό της υγείας. Για να επιτελέσουμε το έργο αυτό, χρειαζόμαστε ένα υψηλό επίπεδο επαγγελματικής γνώσης, το οποίο ο Σύνδεσμος οφείλει να υποστηρίζει και να προωθεί, ακριβώς όπως οφείλει να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των μελών και να τους υποδεικνύει τις υποχρεώσεις που τους αναλογούν από τον Νόμο.

Το έργο αυτό του Συνδέσμου μας δυστυχώς, υπονομεύεται από συγκεκριμένα μέλη του Δ.Σ., που αγνοώντας το Καταστατικό, δημιουργούν κλίμα αδιαφάνειας και αδιαλλαξίας, επιζητούν την ανακατανομή αξιωμάτων ενός Δ.Σ. που δεν έχει λήξει ακόμα η θητεία του και μεθοδεύουν την απομάκρυνση της Προέδρου, λόγω ενός Εξωδίκου που απέστειλα στο Δ.Σ. στα τέλη του 2019, κίνηση στην οποία εξαναγκάστηκα για την προστασία του Συνδέσμου και την εύρυθμη και σύννομη λειτουργία του.

Βρέθηκα στη δύσκολη θέση να μην υπογράψω σύμβαση του Συνδέσμου με την «GRAND RAZZMATAZZ EVENTS ΙΚΕ» για την διοργάνωση του συνεδρίου του MDRT, ενός θεσμού που υπηρετώ εδώ και 14 έτη, που επιβεβαιώνει το κύρος του επαγγέλματός μας και μας κάνει καλύτερους, πιο ταπεινούς, πιο άριστους. Τον θεσμό αυτό οφείλουν πρωτίστως να υπηρετούν τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου, κρινόμενοι γι’ αυτό από την Γενική Συνέλευση, το ανώτατο και κυρίαρχο όργανο του Σωματείου μας.

Αν και το Δ.Σ. αποφάσισε στις 28/11/2019 την σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης στις 23/1/2020, αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, στο δε τελευταίο Δ.Σ. και παρά την σχετική πρότασή μου, δεν συζητήθηκε καν η σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης.  Τις προσεχείς ημέρες, θα απευθυνθώ στα μέλη του Συνδέσμου με σκοπό την σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, δεχόμενη εκ των προτέρων να συμπεριληφθούν προς συζήτηση σε αυτήν, όλα τα θέματα που τα μέλη θα προτείνουν, άλλωστε τα θέματα που μας απασχολούν, αφορούν όλα τα μέλη μας, γι’ αυτό και πρέπει να συζητούνται παρουσία όλων.

Με εκτίμηση,

Θεοδώρα Γουργούλη

Πρόεδρος ΠΣΑΣ

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]