Προστατέψτε το σπίτι σας από φυσικές καταστροφές και όχι μόνο με τη βοήθεια της ΜΙΝΕΤΤΑ 

Το σπίτι μας είναι ο χώρος στον οποίο περνάμε μεγάλο διάστημα της ζωής μας, και πολλές όμορφες στιγμές. Αποτελεί όμως και ένα ξεχωριστό περιουσιακό στοιχείο. Κατανοώντας λοιπόν ποσό σημαντικό είναι για εσάς, η ΜΙΝΕΤΤΑ προσφέρει ειδικά μελετημένα ασφαλιστικά προγράμματα, που ανταποκρίνονται σε ένα πλήθος κινδύνων, για την ασφάλιση της κύριας & εξοχικής κατοικίας, το στεγαστικό σας δάνειο και τους κοινόχρηστους χώρους. Δίνεται επιπλέον η δυνατότητα ασφάλισης χωρίς απαλλαγές, με εξαίρεση την κάλυψη του σεισμού. Γιατί η εταιρεία θέλει να είναι πάντα δίπλα στον καταναλωτή, προσφέροντάς του ουσιαστικές λύσεις.

Παράλληλα, λόγω της Παγκόσμιας ημέρας μείωσης φυσικών καταστροφών, η ΜΙΝΕΤΤΑ δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο σε λογαριασμό της σε κοινωνικό δίκτυο:

https://www.facebook.com/asfaleiai.minetta/videos/2470022559742242/

Η ΜΙΝΕΤΤΑ επιδιώκοντας διαρκώς να αυξάνει το όφελος των ασφαλισμένων της, παρέχει σειρά εκπτώσεων αλλά και μοναδικές καλύψεις, δωρεάν παροχές και υπηρεσίες για την εξυπηρέτησή σας. Παρέχει 10% με κάθε ασφάλιση επιβατικού οχήματος, συνδυαστική έκπτωση 10% για την ασφάλιση της κατοικίας ή/και του σκάφους, σε όλους τους ασφαλισμένους.

Δείτε αναλυτικά τα πακέτα που προσφέρονται:

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: minetta.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]