Κορονοϊός: Δεν παρέχεται ως κάλυψη από ταξιδιωτικές ασφαλίσεις

Η μεγάλη παγκόσμια αναταραχή που έχει προκληθεί από την εξάπλωση του κορονοϊού οδηγεί ασφαλιστικές εταιρείες που καλύπτουν ταξιδιωτικές ασφαλίσεις να προειδοποιούν ότι δεν καλύπτουν ταξίδια στην Κίνα. Η Allianz Partners συγκεκριμένα εξέδωσε ανακοίνωση ότι  δεν περιλαμβάνεται στις καλύψεις της ο ιός. Προειδοποίησε ότι δεν θα αποζημιώσει καμία αξίωση που προκλήθηκε εξαιτίας του κορονοϊού σε όσους αγοράζουν ασφαλιστικά συμβόλαια από τώρα και στο εξής.

“Δεν θα πληρώσουμε καμία αξίωση που προκαλείται από ή με οποιονδήποτε τρόπο συνδέεται με αυτό το γεγονός. Τα συμβόλαιά μας δεν καλύπτουν απαιτήσεις για ζημιές που προκλήθηκαν από κάτι που γνωρίζετε ή που θα έπρεπε να γνωρίζετε κατά την αγορά της της ασφάλισης», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Ο κύριος όγκος των αποζημιώσεων από αυτό το ξέσπασμα θα προέλθει από επιχειρήσεις, και κυρίως από ταξιδιωτικά γραφεία, επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου και εταιρίες διεξαγωγής εκδηλώσεων, ενώ θα προκύψουν κόστη από τους θανάτους και την υγειονομική περίθαλψη.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]