Δωρεάν προνόμια και υπηρεσίες από την Groupama

Με τα δωρεάν προνόμια και υπηρεσίες που προσφέρει η Groupama στους ασφαλισμένους της παρέχει ουσιαστική εξυπηρέτηση και απαλλαγή από κάθε πρόσθετη έγνοια στις δύσκολες στιγμές

Προνόμιο υγείας

Σίγουρα δίπλα σας και με καταξιωμένους συνεργάτες

Όλοι οι ασφαλισμένοι στη Groupama, μπορούν να επωφεληθούν από τις δωρεάν παροχές υγείας που προσφέρει η Εταιρία σε συνεργασία με καταξιωμένους στο χώρο της υγείας ομίλους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον προσωπικό σας ασφαλιστικό σύμβουλο ή/και στο τηλέφωνο 800 11 93 800.

  • Προνόμιο Υγείας για ασφαλισμένους με συμβόλαια νοσοκομειακής περίθαλψης
    • Η Groupama Ασφαλιστική, εκτός από τις καλύψεις που παρέχουν τα νοσοκομειακά της προγράμματα, δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της (με ατομικό ή και ομαδικό ασφαλιστήριο) να επωφεληθούν και από επιπλέον δωρεάν παροχές ή και εκπτώσεις σε συνεργαζόμενα νοσηλευτικά ιδρύματα όπως:
      • Δωρεάν επισκέψεις σε ιατρούς σε Επείγοντα & Έκτακτα περιστατικά
      • Δωρεάν εξετάσεις / εκπτώσεις σε Επείγοντα & Έκτακτα περιστατικά
      • Προγραμματισμένα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία
      • Ειδικές παροχές : μείωση της συμμετοχής στα έξοδα νοσηλείας
    • Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με το συντονιστικό κέντρο της Groupama (210 3295111 ή 800 11 93800), ώστε να ενημερωθείτε για το πλησιέστερο σε εσάς νοσηλευτικό ίδρυμα ή να επικοινωνήσετε απευθείας με τα νοσηλευτικά ιδρύματα που περιγράφονται παρακάτω.
    • Σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει να επιδεικνύετε την κάρτα πελάτη της Groupama – maCarte
  • Προνόμιο Υγείας για ΟΛΟΥΣ τους ασφαλισμένους μας
    • Επιπλέον για όλους τους ασφαλισμένους σε όλα τα προϊόντα (π.χ. αυτοκίνητο, κατοικία, υγεία κλπ.) παρέχουμε:
      • Διαγνωστικές εξετάσεις σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές στον όμιλο EUROMEDICA
      • Διαγνωστικές εξετάσεις σε τιμές κρατικού τιμολογίου (ΦΕΚ) στον όμιλο ΔΙΑΓΝΩΣΗ

    Anesis Motor

Στη Groupama Ασφαλιστική δεν φροντίζουν μόνο για τη σωστή πληρωμή της ζημιάς σας… Σας παρέχουν μια σειρά από προνομιακές υπηρεσίες σε περίπτωση ατυχήματος, ανεξάρτητα από το πακέτο που επιλέγετε. Πόσο προνομιακές; Ρίξτε μια ματιά!

Auto Pay Off Fast Pass
Απευθείας πληρωμή της επισκευής του αυτοκινήτου σας από την Groupama Ασφαλιστική Προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση και την επισκευή του αυτοκινήτου σας, σε όλα τα συνεργαζόμενα συνεργεία
Total Clean Check 20
Εσωτερικός και εξωτερικός καθαρισμός του αυτοκινήτου σας, πριν την παράδοσή του Τεχνικός έλεγχος 20 σημείων
Guarantee Free Move
Γραπτή εγγύηση επισκευής Αντικατάσταση του αυτοκινήτου σας με νέο αυτοκίνητο, για όλη τη διάρκεια της επισκευής, χωρίς κόστος
Pick & Bring
Παραλαβή και επιστροφή του αυτοκινήτου σας στο χώρο της επιλογής σας

Τώρα 12% επιπλέον έκπτωση για όλους τους ασφαλισμένους (ανεξαρτήτως συμβολαίου) στη συντήρηση (service), που περιλαμβάνει την εργασία και τα ανταλλακτικά του ασφαλισμένου οχήματος στο δίκτυο συνεργατών Anesis.

  • Το πακέτο των 7 δωρεάν υπηρεσιών Anesis Motor είναι ένα αυτοματοποιημένο σύστημα εξυπηρέτησης και επισκευής του αυτοκινήτου σας μετά από ατύχημα, το οποίο λειτουργεί με ένα απλό τηλεφώνημα.
  • Το Anesis Motor ενεργοποιείται μόνο αν εσείς το επιλέξετε μετά τη δήλωση της ζημιάς του αυτοκινήτου σας και εφόσον δικαιούστε αποζημίωση από την Groupama (μέσω φιλικού διακανονισμού, μικτής ασφάλισης και λοιπών ζημιών που καλύπτονται από το συμβόλαιό σας, όπως π.χ. φωτιάς, κλοπής, θεομηνιών, κ.λπ.).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.groupama.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]