Δήλωση I. Χατζηθεοδοσίου: Οι ασφαλιστές δεν είχαν μεγάλη μείωση τζίρου κατά την περίοδο του COVID 19

Ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου έδωσε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο κλαδικό portal nextdeal.gr και μίλησε εφ’ όλης της ύλης.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου όταν ερωτήθηκε για τον λόγο για τον οποίο δεν συμπεριλήφθηκαν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές στο νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον COVID 19 και υλοποιείται στις κατά τόπους περιφέρειες, δήλωσε πως «λίγοι θα ήταν αυτοί που θα έμπαιναν στο πρόγραμμα, διότι η μείωση του τζίρου δεν ήταν μεγάλη» και συνέχισε λέγοντας πως «σύμφωνα με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος η μείωση του τζίρου (των ασφαλιστικών εταιρειών) ήταν 3,5%».

Δηλαδή ο κ. Χατζηθεοδοσίου θέλει να μας πει πως τα ασφαλιστικά γραφεία από τον Μάρτιο και έπειτα είχαν μείωση τζίρου το πολύ 3,5%;  Η μείωση που έχει ανακοινώσει η Ενωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος για την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουνίου ανέρχεται στο 4.5 % επί του συνόλου της αγοράς και όχι στο 3.5% όπως αναφέρεται στο βίντεο. Αν εξετάσουμε τους επί μέρους κλάδους την ίδια περίοδο, ο κλάδος αυτοκινήτου είχε μειωθεί κατά 7.4% και ο κλάδος Ζωής είχε μειωθεί κατά 8.7%.

Και όλα αυτά έως ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, ενώ τώρα έχουμε ΟΚΤΩΒΡΙΟ! Πιο πρόσφατο και κοντά στην πραγματικότητα στοιχείο, δεν υπάρχει;

Πηγή: mavrosgatos.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]