Αυτοί είναι οι στόχοι του ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Ο “ΠΑΝΟΡΜΟΣ” είναι µία καινοτόμος και πρωτοποριακή επιχείρηση Ασφαλιστικής ∆ιαµεσολάβησης που λειτουργεί µε τη µορφή του Cluster, δηλαδή τη σύµπραξη µικροµεσαίων κυρίως επιχειρήσεων, που είναι όλες ίσες µεταξύ τους.Οι στόχοι αυτής της σύμπραξης είναι πολυάριθμοι και ποιοτικοί.

Αρχικά ο Πάνορμος στοχεύει στη δημιουργία σήματος ποιότητας και η λειτουργία συστήματος διαχείρισης ποιότητας αλλά και ψηφιακών βάσεων δεδομένων μελών, πελατών, προμηθευτών.
H διαδικτυακή παρουσία και προβολή του συνεργατικού σχηματισμού (sites, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, blogs, forum, ηλεκτρονικές πλατφόρμες, εφαρμογές κ.α.) με την παράλληλη δημιουργία brand name στην αγορά υπηρεσιών ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με την ενίσχυση των επιχειρήσεων μελών του και την υπεύθυνη ενημέρωση των καταναλωτών αποτελούν πρωταρχικοί στόχοι του Cluster. Επίσης τα μέλη του επιθυμούν την αύξηση του ποσοστού των «πράσινων» προϊόντων/υπηρεσιών που προσφέρουν τα μέλη του τόσο στο πλαίσιο των εσωτερικών λειτουργιών τους (μείωση εκτυπώσεων, ανακύκλωση, κ.α.) όσο και με την ενεργό υποστήριξη κατάλληλων προϊόντων στον τομέα της πράσινης οικονομίας (π.χ. σύνδεση της πιστοποίησης στην πράσινη οδήγηση σε εταιρείες οδικών μεταφορών με ασφαλιστικά προϊόντα.
Στοχεύει τέλος, στη δημιουργία συστήματος ηλεκτρονικής αξιολόγησης συνεταίρων, πελατών, προμηθευτών και στη συγκριτική αυτοματοποιημένη/ηλεκτρονική αξιολόγηση παρεχόμενων προϊόντων.

Όλοι αυτοί οι στόχοι καλούνται να επιτευχθούν μέσω της ανάπτυξης, της εξωστρέφειας, της επένδυσης, της επιχειρηματικότητας, της καταπολέμησης των στρεβλώσεων της αγοράς, της οικονομίας κλίμακος και σκοπού και της μεγαλύτερης διαπραγματευτικής ισχύος.

Περισσότερες πληροφορίες για τον “Πάνορμο” μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: panormosins.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]