Η Ευγενία Καφφετζή στον ΣΚΑΙ ( Vodafone Business)

Εχθές Κυριακή 10/5 η κα Ευγενία Καφφετζή, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Global Net Insurance Brokers μίλησε στην εκπομπή Vodafone Business και στον ΣΚΑΙ για την πολύτιμη συμβολή του ασφαλιστικού κλάδου στην εποχή του COVID-19.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως όλο αυτό το διάστημα οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές ενημέρωναν καταναλωτές και επιχειρήσεις σχετικά με τις καλύψεις που αφορούν τον COVID19. Ειδικά για τις επιχειρήσεις ανέφερε πως κατά τη διάρκεια αυτής τις περιόδου φαινόμενα κυβερνοεπιθέσεων αλλά και απώλειας κερδών είναι πολύ συχνά με αποτέλεσμα η ενημέρωση από τους διαμεσολαβητές να είναι ακόμη πιο σημαντική.

«Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές είναι στη πρώτη γραμμή» ανέφερε χαρακτηριστικά και έκλεισε την παρέμβασή της λέγοντας πως αν και η κατάσταση που ζούμε αποτέλεσε ένα ισχυρό σόκ για τις επιχειρήσεις του κλάδου, αυτές προσαρμόστηκαν πολύ άμεσα στις νέες συνθήκες εργασίες.

Τέλος μίλησε για όλες τις ενέργειες που έγιναν προκειμένου η Global Net Insurance Brokers να αντιμετωπίσει άμεσα την πανδημία και να συνεχίζει να εξυπηρετεί τους συνεργάτες της σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε το χαρακτηριστικό video.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]