Δείτε την τελευταία εκπομπή marketing in practice!

Νέο επεισόδιο (Νο 121) της εκπομπής Marketing in Practice παραγωγής του SBC

Η βιτρίνα αποτελεί το πιο ισχυρό μέσο για να προσελκύσετε κόσμο και πελάτες μέσα στο κατάστημά σας. Πρέπει να προσελκύει το βλέμμα και το ενδιαφέρον τους και φυσικά μεταφέρει την εμπειρία της επιχειρηματικής σας προσέγγισης. Ακόμα, ο εσωτερικός χώρος του καταστήματός μπορεί να ενισχύσει την προθυμία των επισκεπτών να αγοράσουν, να δημιουργήσει θετικά συναισθήματα και να υποστηρίξει ακόμα περισσότερο το εμπόρευμά σας. Και η βιτρίνα αλλά και ο εσωτερικός χώρος διέπονται από κανόνες και αρχές του μάρκετινγκ. Ειδικά τώρα, που λόγω του lockdown, αρκετές επιχειρήσεις είναι κλειστές, είναι η κατάλληλη ευκαιρία έμπνευσης και σχεδιασμού για την επόμενη μέρα που οι πελάτες θα επιστρέψουν δυναμικά!

Στο νέο τηλεοπτικό επεισόδιο της εκπομπής Marketing in Practice o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένη στο studio του Attica TV/SBC TV Channel την αρχιτέκτονα μηχανικό & interior designer Μαρία Σαχίνη συζητούν για τον σχεδιασμό ενός καταστήματος & της βιτρίνας του για περισσότερες πωλήσεις.

Απαντήθηκαν ερωτήσεις όπως: – Τι ορίζουμε ως Visual Merchandising; -Με ποια διαδικασία μπορούμε να σχεδιάσουμε μια βιτρίνα; – Πως μπορούμε να βρούμε ένα δυνατό concept; -Πως μπορούμε να μετρήσουμε την αποδοτικότητα της βιτρίνας; -Ποια είναι τα μυστικά μιας επιτυχημένης βιτρίνας; – Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζει; -Ποια τα μυστικά για έναν χώρο που πουλάει από μόνος του; -Ποιες οι νέες τάσεις στον χώρο του Visual Merchandising.

 Παράλληλα ο Σταύρος Κάτσαρης, Επιχειρηματίας – Ιδιοκτήτης Ανθοπωλείου, παρουσιάζει στην πράξη πως χρησιμοποιεί την βιτρίνα της επιχείρησής του ως εργαλείο μάρκετινγκ.

Τέλος, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας δίνει 7 tips για αποτελεσματικές βιτρίνες.

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού – επιχειρηματικού καναλιού της χώρας SBC TV/Attica TV που μετρά πάνω από 120 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014, ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.  Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα  εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις.  Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 5 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr) με χορηγούς επικοινωνίας τα: epixeiro.gr, startup.gr  & franchise.gr.

Η εκπομπή, παραγωγής του οικονομικού SBC, μεταδίδεται στην τηλεόραση από το Attica TV μέσω Digea και LiveStreaming κάθε Πέμπτη 21.30 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο 10.00. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) κάθε Σάββατο 19.30 & 23.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 18:30, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Δευτέρα & Παρασκευή 18.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο 17.30 και Κυριακή 20.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή 17.30, SMILE Plus (Καρδίτσα, Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα) κάθε Σάββατο & Κυριακή 21.00, Vergina TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Σάββατο & Κυριακή 18.30, ΤΗΛΕΠΙΛΟΓΕΣ (Δράμα, Έβρος, Καβάλα, Ροδόπη, Σέρρες, Ξάνθη, Σαμοθράκη και Θάσο) κάθε Κυριακή και Πέμπτη 19.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) κάθε Δευτέρα 23.00 και Παρασκευή 18.20, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα) κάθε Παρασκευή 20.30 και Κυριακή 13.00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα).

 Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 121 «Σχεδιασμός καταστήματος & βιτρίνας για περισσότερες πωλήσεις» μπορείτε να το δείτε εδώ:  https://marketingconsultant.gr/schediasmos-katastimatos-amp-vitrinas-gia-perissoteres-poliseis/

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]