Cambridge Mobile Telematics – η τηλεματική στην υπηρεσία της ασφάλισης

Η τεχνολογία τηλεματικής χρησιμοποιείται ήδη σήμερα από προγράμματα ασφαλιστικών εταιρειών σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο. Η Cambridge Mobile Telematics (CMT) διαθέτει ένα σύστημα αναφοράς ατυχημάτων που θα επιταχύνει το χρόνο επεξεργασίας των αξιώσεων. Το σύστημα Claims Studio παρακολουθεί τις συνήθειες οδήγησης, για να γράφει αυτόματα αναφορές ατυχημάτων, όταν εντοπίζει μια σύγκρουση.

Παρέχει βασικές λεπτομέρειες, όπως η ταχύτητα και το μέγεθος του ατυχήματος, ώστε οι ασφαλιστές να μπορούν να αφιερώνουν λιγότερο χρόνο στη συλλογή πληροφοριών και να εστιάζουν στην αποζημίωση και στην επιτάχυνση των διαδικασιών.

Όταν ανιχνευθεί μία συντριβή το Claims Studio ενημερώνει τις αρχές και τις ασφαλιστικές. Αρκετές εταιρείες, όπως η Liberty Mutual, η Nationwide και η State Farm, χρησιμοποιούν το προϊόν DriveWell της CMT για να προσφέρουν εκπτώσεις ή ανταμοιβές στους οδηγούς που έχουν υψηλή βαθμολογία με βάση την οδήγησή τους, αποφεύγοντας υπερβολικές ταχύτητες, απότομο φρενάρισμα και απότομες στροφές.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]