Ιατρικό Διαβαλκανικό: Το μόνο οργανωμένο ιδιωτικό Τμήμα Ακτινοθεραπείας στη Βόρεια Ελλάδα

Στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, λειτουργεί το μόνο οργανωμένο ιδιωτικό Τμήμα Ακτινοθεραπείας στη Βόρεια Ελλάδα. Το Τμήμα εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές Ακτινοθεραπείας σε συνθήκες covid-free.
Διαθέτει Ακτινοθεραπευτές με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στο εξωτερικό σε συνεργασία με έμπειρους Ακτινοφυσικούς, που αντιμετωπίζουν και τα πλέον σύνθετα ογκολογικά περιστατικά, με αποτελέσματα ισοδύναμα αντίστοιχων Κέντρων του εξωτερικού.
Το Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα προσφέρει το μέγιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα με στόχο την ίαση, προστασία των υγιών ιστών, ελαχιστοποίηση των παρενεργειών, διάσωση σημαντικών οργάνων και αποφυγή ακρωτηριαστικών επεμβάσεων, παρηγορική θεραπεία.
Το Τμήμα εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές Ακτινοθεραπείας:
Η προηγμένη τεχνική IMRT της οποίας υποεξειδικεύσεις αποτελούν οι VMAT, IGRT, SBRT, έχει ως αποτέλεσμα τη:
• Συρρίκνωση/ εξάλειψη όγκων που θεωρούνται ανεγχείρητοι
• Βελτίωση ποιότητας ζωής και επιμήκυνση προσδόκιμου επιβίωσης
• Πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας.
Στο Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα εφαρμόζονται, επίσης, οι πλέον σύγχρονες τεχνικές συνδυασμένης χημειοακτινοθεραπείας για τη διάσωση σημαντικών οργάνων και την αποφυγή ακρωτηριαστικών επεμβάσεων (λαρυγγεκτομή, προστατεκτομή, γλωσσεκτομή, κυστεκτομή, κοιλιοπεριτονεϊκή εκτομή), με αποτελέσματα ισοδύναμα των αντίστοιχων χειρουργικών επεμβάσεων.
Δείτε αναλυτικά για τις θεραπείες, τον εξοπλισμό και τους ιατρούς, Ακτινοθεραπευτές στον σύνδεσμο: https://bit.ly/3bhtaXS

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]