Η Υδρόγειος Ασφαλιστική παίζει μπάσκετ!

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική για έβδομη χρονιά θα είναι «σύμμαχος» του ΕΣΑΚΕ στην προσπάθεια του να χαρίσει θέαμα και συγκινήσεις στους Έλληνες φιλάθλους, ως επίσημος χορηγός της Basket League 2018 -2019.

«Η δημιουργική μας συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ συνεχίζεται», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, συνεχίζοντας: «Για εμάς ο αθλητισμός και ιδιαίτερα το μπάσκετ είναι ο κατεξοχήν χώρος όπου αναπτύσσονται όλα εκείνα τα θετικά στοιχεία – ομαδικότητα, συντροφικότητα, σεβασμός στον αντίπαλο, προσπάθεια για το καλύτερο αλλά και εθνική υπερηφάνεια, πάθος, χαρά, ενθουσιασμός –  πάνω στα οποία αξίζει να επενδύουμε. Είναι λοιπόν ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας να αποτελούμε συνοδοιπόρο του ΕΣΑΚΕ για άλλη μία χρονιά συμβάλλοντας με τον τρόπο μας στην Basket League, τη διοργάνωση που αποτελεί την υψηλότερη έκφραση του αθλήματος στην Ελλάδα, με τεράστια απήχηση στους Έλληνες όλων των ηλικιών».

«Η Υδρόγειος Ασφαλιστική μάς τιμά με την εμπιστοσύνη της για μια ακόμη χρονιά και την ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη στήριξη της», δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος. «Η σχέση μας με την Υδρόγειο Ασφαλιστική μετά από επτά χρόνια συνεργασίας, είναι απόλυτα ειλικρινής και θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω φιλική και ανθρώπινη. Είναι πολύ σημαντικό για μας ότι έχουμε την στήριξη μιας από τις κορυφαίες εταιρείες γενικών ασφαλειών στην Ελλάδα. Μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την ανάπτυξη της Basket League και για να παραμείνει το μπάσκετ το αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων».

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]