Η Υδρόγειος Ασφαλιστική φέρνει τον Άγιο Βασίλη στα παιδιά Δράσεις αγάπης και στήριξης για τα Χριστούγεννα

Όπως κάθε χρόνο, η Υδρόγειος Ασφαλιστική  αγκαλιάζει με τις δράσεις της τους αδιαμφισβήτητους πρωταγωνιστές των γιορτινών ημερών, τα παιδιά.

Μπορεί η χρονιά φέτος να είναι διαφορετική, μην επιτρέποντας τη διοργάνωση της καθιερωμένης μεγάλης χριστουγεννιάτικης γιορτής της, τίποτα ωστόσο δεν σταμάτησε τον Άγιο Βασίλη της Υδρογείου Ασφαλιστικής απ’ το να χαρίσει αγάπη και χαρά στους μικρούς του φίλους. Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά των εργαζομένων της εταιρείας, τα οποία, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, δέχθηκαν επίσκεψη από τον αγαπημένο τους άγιο στο σπίτι τους!  Φορώντας τη μάσκα του και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας, ο Άγιος Βασίλης χτύπησε την πόρτα του κάθε παιδιού, τραγούδησε μαζί του τα κάλαντα, αντάλλαξε ευχές και, φυσικά, παρέδωσε τα δώρα του, σκορπίζοντας αμέτρητα χαμόγελα σε πρόσωπα μικρών και μεγάλων.

Επιπλέον, όπως κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα και ως μέρος των ευρύτερων κοινωνικών της δράσεων, η Υδρόγειος Ασφαλιστική επέλεξε να στηρίξει μη κυβερνητικές οργανώσεις που έχουν ως επίκεντρο το παιδί, συγκεκριμένα το «Χαμόγελο του Παιδιού», το σπίτι του «Χαμόγελου» στο Περιστέρι και την «Ηλιαχτίδα – Κέντρο Αρρώστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας».  Η εταιρεία προσέφερε τη στήριξή της μέσω χρηματικών και υλικών δωρεών καθώς και της προμήθειας των χριστουγεννιάτικων καρτών της από τις οργανώσεις. Τέλος, οι πάντα ευαισθητοποιημένοι εργαζόμενοί της, συγκέντρωσαν και προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]