Ι. Βοτσαρίδης: Είναι πολύ δύσκολο να επιχειρείς με έδρα τη Θεσσαλονίκη(βίντεο)

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTERLIFE, κ. Ιωάννης Βοτσαρίδης, μιλάει στο MyPortal.gr στην εκπομπή «30+3» του MyPortal.gr WebTV και τη δημοσιογράφο, Μαρία Σαμολαδά.

Διαθέτοντας μία τεράστια επαγγελματική εμπειρία με αφετηρία το 1974, έχοντας σπουδάσει στην Ανωτέρα Σχολή Ηλεκτρονικών Θεσσαλονίκης αλλά και στην Ελβετία, αφηγείται πως βρέθηκε να ασχολείται με τις ασφαλίσεις και πως δημιούργησε το 1991 την εταιρία INTERLIFE.

Περιγράφει την αγάπη του για την Θεσσαλονίκη και την επιμονή του να διατηρεί την έδρα της εταιρίας στην πόλη, παρόλες τις καθημερινές δυσκολίες μιας τέτοιας απόφασης.

Έχοντας κατακτήσει την 4η θέση ανάμεσα στις εταιρίες που είναι μέλη της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών απαριθμεί τους σημαντικότερους σταθμούς της INTERLIFE.

Ο κ.Βοτσαρίδης επισημαίνει τη σπουδαιότητα ύπαρξης ασφαλιστικής συνείδησης, κάτι που στην Ελλάδα φαίνεται πως είναι άγνωστη έννοια και μας αποκαλύπτει πως ακόμη και εκείνοι με πολύ μικρό εισόδημα μπορούν να έχουν πλήρη κάλυψη μέσω των νέων προγραμμάτων Microinsurance.

Χαρακτηρίζει έγκλημα τη συνήθεια ορισμένων να κυκλοφορούν με ανασφάλιστο όχημα και εντοπίζει το πρόβλημα στην έλλειψη ζεύξης των αρχείων.

Δείτε τη συνέντευξη του κ. Βοτσαρίδη εδώ:

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]