Η Trust ασφαλιστική φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο της δέντρο

Δεκάδες συνεργάτες και πελάτες παρέστησαν στη χθεσινή εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δένδρου της Trust ασφαλιστικής που πραγματοποιήθηκε έξω από τα κεντρικά της γραφεία στη Λευκωσία.

Το μήνυμα της εκδήλωσης «Γιορτές με Ασφάλεια» και η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου έγινε από τον Δήμαρχο Αγλατζιάς, Κώστα Κόρτα.

Το εορταστικό κλίμα της εκδήλωσης, ενισχύθηκε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη χορωδία του Δήμου Αγλαντζιάς, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν και διάφορα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Trust, κ Χρίστος Χριστοδούλου δήλωσε  «Να δείξουμε ότι τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που σκεφτόμαστε τους συνανθρώπους μας και να δώσουμε ένα μήνυμα αγάπης και στήριξης στην κοινωνία μας».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς δήλωσε ότι «Είναι μια περίοδος που πρέπει να σκεφτούμε όλο τον κόσμο, όλη την κοινωνία, να της δώσουμε την χαρά που πρέπει και το πνεύμα των ημερών».

Στόχος της Trust ασφαλιστικής είναι η καθιέρωση της εκδήλωσης, να καταστεί θεσμός για να διαδίδεται κάθε χρόνο το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: ant1iwo.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]