Οι τηλεθεατές του Game of Thrones μπορούν πλέον να ασφαλίζονται!

Έχετε απηυδήσει από τα spoilers του Game of Thrones; Μην ανησυχείτε! Η πρώτη SPOILER INSURANCE είναι γεγονός για το Ηνωμένο Βασίλειο!

Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβεί σε έναν οπαδό μιας δημοφιλούς σειράς, όπως του Game of Thrones είναι το να βρεθεί αντιμέτωπος με ένα spoiler, γι ‘αυτό και μια ασφαλιστική εταιρεία προσφέρει τώρα το πρώτο ασφαλιστικό συμβόλαιο στο Ηνωμένο Βασίλειο που καλύπτει spoilers.

Η Endsleigh Insurance Services ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου ‘Spoiler Cover’ το οποίο θα επιτρέψει στους οπαδούς τηλεοπτικών σειρών να διεκδικήσουν οικονομική αντιστάθμιση για τα plotlines που καταστράφηκαν από φίλους, οικογένεια ή κοινωνικά μέσα.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Games of Thrones, το οποίο αναμένεται να παρακολουθηθεί από περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, μεταδόθηκε από την HBO στην Αμερική στις 21:00 την Κυριακή 19 Μαΐου – 19 ώρες πριν οι οπαδοί της σειράς στο Ηνωμένο Βασίλειο το παρακολουθήσουν στο Sky Atlantic στις 21:00 τη Δευτέρα 20 Μαΐου.

Η διαφορά στο χρόνο προσέφερε πολλές ευκαιρίες για διαρροές, που είναι βέβαιο ότι θα κατέστρεψαν το πολυαναμενόμενο φινάλε για κάποιους από τους οπαδούς του Game of Thrones σε όλη τη χώρα.

Το παράξενο αυτό νέο συμβόλαιο έχει σκοπό να χαλαρώσει τους δυσαρεστημένους οπαδούς, προσφέροντάς του μία οικονομική αποζημίωση της τάξης των £ 100 για κάθε περίπτωση τυχαίας αποκάλυψης μέρους ή του συνόλου του επεισοδίου. Αναλόγως την απήχηση του προγράμματος θα ακολουθήσουν καλύψεις για περισσότερες δημοφιλείς σειρές, σημείωσε η Julia Alpan, επικεφαλής μάρκετινγκ της Endsleigh.

Ο ασφαλισμένος οφείλει βέβαια να αποδείξει το γεγονός. Έτσι, μέχρι τις 27 Μαΐου θα πρέπει να κατατεθούν οι αξιώσεις και ο ασφαλισμένος να δώσει ένα screenshot από το tweet ή το σχόλιο που του χάλασε το φινάλε της σεζόν.

Αντώνης Αντωνόπουλος

Δημοσιογραφικό Τμήμα

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]