Η Ορίζων Ασφαλιστική με νέο υποκατάστημα στην Λάρισα

Το νέο διοικητικό υποκατάστημά της εγκαινιάζει η Ορίζων Ασφαλιστική την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στην Λάρισα. Διευθυντής του υποκαταστήματος, το οποίο βρίσκεται  επι της οδού Παπακυριαζή 31-33 θα είναι ο κ.Αρης Καλύβας, στέλεχος με πολύ μεγάλη εμπειρία στον ασφαλιστικό χώρο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η περιφέρεια της Θεσσαλίας είναι μία περιοχή με μεγάλη δυναμική στον χώρο των ασφαλειών.  Ο μόνιμος πληθυσμός της Λάρισας ανέρχεται σε 162.000 περίπου κατοίκους, καθιστώντας τον έναν από τους μεγαλύτερους πληθυσμιακά δήμους της χώρας και τον μεγαλύτερο του θεσσαλικού γεωγραφικού διαμερίσματος. Το νέο διοικητικό υποκατάστημα της Ορίζων θα είναι σε θέση να δώσει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής.

Στα εγκαίνια θα παρευρεθούν υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς καθώς και η διοίκηση της Ορίζων Ασφαλιστικής.

Ποια είναι η Ορίζων Ασφαλιστική

Η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική είναι μια Μικτή Ελληνική Ασφαλιστική Εταιρεία με σημαντική παρουσία στον ασφαλιστικό χώρο από το 1964 και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο φερέγγυες, οικονομικά υγιής και καινοτόμες δυνάμεις της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς.

Η εταιρεία, εδώ και 5 δεκαετίες με προηγμένη τεχνογνωσία και ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, προσφέρει ασφαλιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Με μοναδικό στόχο τη δημιουργία πραγματικής αξίας για τον πελάτη και τον συνεργάτη, προσφέρει ευέλικτες, ολοκληρωμένες και ανταγωνιστικές ασφαλιστικές λύσεις, με ξεκάθαρους όρους, δίκαιη τιμολόγηση, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, ταχύτητα στις αποζημιώσεις και την εγγύηση της άριστης συνεργασίας με μια εταιρεία με ιδιαίτερα υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια σύμφωνα με τις απαιτήσεις της οδηγίας Solvency II.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]