Η ομάδα της Globalnet ενισχύεται

Σταθερά συνεχίζοντας στην επένδυση του ανθρώπινου δυναμικού και την προσέλκυση έμπειρων και ικανών στελεχών της αγοράς, η Globalnet ενίσχυσε τη στελεχιακή της ομάδα με την κα Ελένη Τζουστάκη, η οποία ανέλαβε καθήκοντα Υπεύθυνου Ανάπτυξης Συνεργατών (Business Development).

Η κα Τζουστάκη με προϋπηρεσία που ξεπερνάει τα 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον Ασφαλιστικό Κλάδο, έχοντας διατελέσει στέλεχος σε ανώτερες θέσεις μεγάλων μεσιτικών ασφαλιστικών επιχειρήσεων, διαθέτει την προϋπηρεσία και τεχνογνωσία που απαιτείται για την Ανάπτυξη των Δικτύων Συνεργατών της εταιρίας μας, τομέα καίριο και στρατηγικής σημασίας για την Globalnet.

Για το ίδιο Δίκτυο και τις ανάγκες υποστήριξης σε γενικές και ομαδικές ασφαλίσεις, η εταιρία καλωσόρισε την επιστροφή του στελέχους της, κας Μαριατερέζας Πλέσσα, που επιστρέφοντας από τη μητρική άδεια αναλαμβάνει αναβαθμισμένα καθήκοντα για τον τομέα τεχνικής υποστήριξης στους παραπάνω κλάδους.

Η τεχνογνωσία και εμπειρία των νέων στελεχών θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο για την αποτελεσματικότερη κάλυψη των απαιτήσεων και αναγκών, που έχει ένα σύγχρονο Δίκτυο Συνεργατών, όπως αυτό που υποστηρίζει η Globalnet.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]