Η NP Ασφαλιστική στέκεται δίπλα στις ανάγκες των συνανθρώπων με κοινωνική υπευθυνότητα

Οι μεγάλες δυσκολίες της χρονιάς που διανύουμε λόγω των επιπτώσεων της υγειονομικής κρίσης, έχουν επιφέρει σημαντικές οικονομικές συνέπειες, τόσο στους ιδιωτικούς όσο και στους δημόσιους φορείς της κοινωνίας μας.

Η NP Ασφαλιστική, συνέβαλε με τις ενέργειες της στη βελτίωση των παροχών υγείας προς τους συμπολίτες μας, καθώς προχώρησε σε δύο (2) σημαντικές δωρεές προς δύο (2) δημόσιες Νοσοκομειακές Μονάδες, αποδεικνύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη μεγάλη σημασία που δίνει η Εταιρία στο μεγαλύτερο ανθρώπινο αγαθό, την Υγεία μας και την Ασφάλεια μας.

Δωρεά στο Γ.Ν. Θήβας
Η Εταιρία προχώρησε σε δωρεά 160 ειδικών νοσοκομειακών στρωμάτων και στρωματοθηκών για την κάλυψη των αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας, που είναι ιδιαίτερα αυξημένες λόγω covid – 19. Η Διοίκηση του Ιατρικού, Νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού του Νοσοκομείου εξέφρασε την απεριόριστη ευγνωμοσύνη και τις θερμές ευχαριστίες της για την δωρεά που πραγματοποίησε η NP Ασφαλιστική, μία προσφορά που αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι οι επιχειρήσεις αναγνωρίζουν την κοινωνική τους ευθύνη και έμπρακτα στέκονται αρωγοί στην πολιτεία και τον συνάνθρωπό τους με όποιο μέσο μπορούν.

Συμμετοχή στη δωρεά συστήματος Μακράς Υποστήριξης Καρδιάς και Πνευμόνων στη ΜΕΘ του «Σωτηρία»
Η NP Ασφαλιστική μαζί με άλλες 4 Ελληνικές ασφαλιστικές εταιρίες προχώρησαν τον Δεκέμβριο 2020 στη δωρεά ενός Συστήματος Μακράς υποστήριξης καρδιάς και πνευμόνων στη ΜΕΘ της Α’ Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Θώρακος Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ». Ο εξοπλισμός αυτός προσφέρθηκε κατόπιν υπόδειξης των υπευθύνων του Νοσοκομείου για την ενίσχυση της ΜΕΘ και για περιπτώσεις που αφορούν στη νοσηλεία βαρέως πασχόντων ασθενών με covid 19, με τη συνολική δωρεά να υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]