Για την Interasco, η παροχή ολοκληρωμένων και αξιόπιστων ασφαλιστικών λύσεων προς τους ασφαλισμένους της, αποτελεί διαχρονική δέσμευση.

Πιστοί στην πελατοκεντρική της στρατηγική και έχοντας πλήρη αντίληψη και κατανόηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας καθημερινά λόγω της συνεχιζόμενης δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας, προχωρήσε στον σχεδιασμό μιας νέας γενιάς νοσοκομειακών προϊόντων .

Έτσι, από την 4η Σεπτεμβρίου 2017, διατίθενται όλα τα ήδη επιτυχημένα και διαδεδομένα προγράμματα Golden, Platinum, Exclusive Care & Value αντίστοιχα και μέσω της νέας οικονομικότερης γενιάς προϊόντων Υγείας Optimum, ειδικά προσαρμοσμένων στην βέλτιστη & ιδανική λύση «ποιότητας – κόστους» και απόλυτα εναρμονισμένων στην ανάγκη για υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών και ολοκληρωμένων προσιτών λύσεων.

Παράλληλα θα συνεχίζεται κανονικά, η διάθεση των υφιστάμενων προγραμμάτων  των σειρών Care & Value.

Τα προγράμματα της νέας γενιάς Optimum παρέχουν και περιλαμβάνουν όλα όσα ήδη εμπιστεύεστε και προωθείτε στους πελάτες σας, μέσα από τα υφιστάμενα προγράμματα των σειρών Care & Value αντίστοιχα, με τα μοναδικά τους πλεονεκτήματα που τα καθιστούν τα πιο αξιόπιστα και ανταγωνιστικά στην αγορά, με ενσωματωμένες τις παροχές του γνωστού σας «Value Kit».

Οι όροι και οι παροχές των προγραμμάτων Optimum θα βρίσκονται αναρτημένοι στο portal της Interasco και επιπλέον η τιμολόγησή τους θα είναι διαθέσιμη μέσω της Conet.

Πέρα όμως από τις καινοτόμες λύσεις μας, με τα προγράμματα Υγείας της γενιάς Optimum και με βάση τη μεγάλη σας περσινή συμμετοχή και ανταπόκριση στην εκπτωτική προσφορά, η INTERASCO προσφέρει  τον «Optimum Μήνα Υγείας Interasco»!

Έτσι, για όλες τις νέες αιτήσεις όλων των προγραμμάτων της γενιάς Optimum που θα κατατεθούν από τις 11 Σεπτεμβρίου 2017 έως και τις 11 Οκτωβρίου 2017, θα ισχύει μείωση των πρωτοετών ασφαλίστρων όλων των νέων (ενήλικων και ανήλικων) πελατών της κατά 40%.

Όλοι οι πελάτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά αυτή, θα απολαύσουν επίσης έκπτωση  25%  στο ασφάλιστρο του δεύτερου χρόνου και 10% στο ασφάλιστρο του τρίτου χρόνου, έτσι ώστε να ενταχθούν ομαλά στο τρέχον επίπεδο τιμών της εταιρείας .

Επίσης παρέχει επιπλέον έκπτωση 5% cross selling καθώς και των οικογενειακών εκπτώσεων των προγραμμάτων της σειράς Value ( 10% για το δεύτερο μέλος & 20% από τρίτο μέλος και για κάθε επόμενο)!

Print Friendly, PDF & Email